Στόλισε διάφορες γωνιές που συνήθως μένουν αστόλιστες

Μόνο 21 μέρες έχουν μείνει ως τα Χριστούγεννα,κορίτσι,και είμαι πολύ χαρούμενη που αυτή την εβδομάδα έχω καταφέρει ως τώρα να μείνω πιστή στο στόχο μου για μία Χριστουγεννιάτικη ανάρτηση την ημέρα.
 Σήμερα θέλω να μου προτείνεις ιδέες για στολισμό διαφόρων σημείων του σπιτιού που παραδοσιακά δε συνηθίζεται να στολίζονται. Η δική μου πρόταση είναι ο σκούφος του Άι Βασίλη στο πλάι της τηλεόρασης που δίνει μια γιορτινή νότα σε μία μουντή ηλεκτρική συσκευή.



Πώς σου φαίνεται;
Οι δικές σου προτάσεις;
Αν δεν άρχισες το στόλισμα ακόμα λόγω χρόνου ή και έλλειψης χρημάτων για πολλά στολίδια ένας σκούφος αρκεί για να φέρει άρωμα Χριστουγέννων στο χώρο σου!


Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. Μια τόσο μικρή κίνηση που κάνει τη διαφορά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλημέρα Δέσποινα! Πέρασε να πάρεις τους χιονανθρώπους, συμμετοχή μου γι' αυτή την εβδομάδα, φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ''ευχαριστώ για τη συμμετοχή! Σε παρακαλώ να προσθέσεις και ένα link back μέσα στην ανάρτησή σου λέγοντας ότι παίρνεις μέρος στην αντίστροφη μέτρηση καθώς και το μπανεράκι στη sidebar (όπως αναφέρω και στην ανάρτηση ότι πρέπει να κάνουν όσοι συμμετέχουν)για να μάθουν ακόμα περισσότεροι για την αντίστροφη μέτρηση! Η συμμετοχή σου θα φιλοξενηθεί αύριο στην καθιερωμένη συγκεντρωτική ανάρτηση της Κυριακής!

      Διαγραφή
  3. Πράγματι μπορούμε με ένα τόσο φτηνό αντικείμενο να κάνουμε το σπίτι μας γιορτινό και χαρούμενο. Ας έχουμε καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δέσποινα υπέροχη ιδέα με το σκούφο στην τηλεόραση!!! Εγώ έχω ένα μεγάλο καθρέπτη πάνω από το τζάκι μου και στην πάνω αριστερή γωνία βάζω ένα μεγάλο κόκκινο Χριστουγεννιάτικο φιόγκο ώστε να δίνει την αίσθηση ενός μεγάλου δώρου!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ ωραία ιδέα, απορώ πως μου ξέφυγε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΟΧΟΧΧΟΧΟΧΟ........μπραβο Δεσποινουλα..........κ μενα φετος τα κοριτσια δεν αφησαν τιποτα ξεσκουφωτοοοοοο.....χαχχαχαχα....κ η μπαρμπι κ τ αλογακια κ ενα σωρο σκουφακια μπηκαν ....μεχρι κ φωτιστικο της εκανα χριστουγεννιατικο.....α κ ρολοι μπες να τα δεις αν θελεις αντε 12 κ σημερααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χοχοχοχ !!!! Έχει και μια δόση χιούμορ μια τόση δα κίνηση! Εγώ φέτος αντί για τον παραδοσιακό στολισμό του μπουφέ της τραπεζαρίας με γλυκά και διακοσμητικά προτίμησα να στήσω ένα παραμύθι πάνω του.. Καλή συνέχεια και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι θα ήθελες να με ρωτήσεις;