Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Φύση λύση : Huge Haul - mini reviews & Giveaway

Καλημέρα, κορίτσια!
Σκέφτομαι πώς ν'αρχίσω τη σημερινή ανάρτηση γιατί αν σας γράψω όλα όσα έχω στο μυαλό μου θα μου βγει βιβλίο κι όχι blogpost. Παρόλα αυτά, θα το τολμήσω, για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται!
Όταν ήμουν στο δημοτικό,σ'ενα μικρό χωριό της Κρήτης (ναι τόσο παλιά ξεκινάει η ιστορία) είχα καεί άσχημα στο μπουρί της σόμπας του σχολείου. Αυτό που με έσωσε, από τον πόνο του καψίματος και το σημάδι που σίγουρα θα έμενε στο χέρι μου, ήταν η κηραλοιφή της συμπεθέρας μας που έκτοτε βρισκόταν πάντα σ'ενα ράφι στο ψυγείο μας. Όταν εδώ και πολλά χρόνια έφυγα από το πατρικό μου, άφησα και την κηραλοιφή πίσω. Η συμπεθέρα είχε γεράσει πια πολύ για να ζητήσω να μου ξαναφτιάξει και στο ίντερνετ διάφορες κοπέλες πωλούσαν κηραλοιφές που υπόσχονταν θαύματα οπότε δε θεώρησα αναγκαίο να βάλω τη συμπαθεστάτη υπέργηρη πλέον συμπεθέρα στον κόπο. Σ'αυτό το σημείο δε θα φλυαρήσω, θα πω μόνο ότι αφού αγόρασα δύο φορές από δύο διαφορετικές κοπέλες που έφτιαχναν φυσικά προϊόντα (και όχι μόνο κηραλοιφές) και είχα απογοητευτεί, ήρθε η φύση λύση στη ζωή μου!
Ο λόγος που μετά από δύο αποτυχημένες αγορές μέσω ίντερνετ αποφάσισα να ξαναδοκιμάσω την τύχη μου ήταν ότι η κοπέλα που κρύβεται πίσω απ'τη φύση λύση, είναι κι αυτή από την Κρήτη όπως κι εγώ, όπως κι η συμπεθέρα με την κηραλοιφή. Έτσι είχα μια εμπιστοσύνη παραπάνω, αλλά και μια κάποια επιφυλακτικότητα. Όταν έμαθα τις τιμές της η επιφυλακτικότητα έγινε μικρότερη γιατί σκέφτηκα "οκ, και χάλια να είναι  τουλάχιστον δε θα τα έχω πληρώσει χρυσάφι".
Όλα αυτά έγιναν τον Οκτώβρη του 2013. Τώρα 3 μήνες μετά, η περιποίηση του προσώπου και του σώματός μου γίνεται σε μεγάλο μέρος με προϊόντα από τη φύση λύση .
Καθώς θα διαβάζετε παρακάτω θα καταλάβετε τους λόγους.
Λόγος 1ος: Κηραλοιφή
Ναι, είναι το ίδιο έως και περισσότερο αποτελεσματική με την κηραλοιφή των παιδικών μου χρόνων , χωρίς να είναι τόσο λαδερή ταυτόχρονα. Με έχει σώσει από κάψιμο με καραμέλα - και πιστέψτε με η καυτή καραμέλα είναι χειρότερη κι απ'το καυτό λάδι - και από άλλα ευτυχώς μικροκαψίματα.

Continue Reading
Δεν υπάρχουν σχόλια
Share:

Ψάξε/Search