Πώς να διαλέξεις το τέλειο βαφτιστικό φόρεμα

    Σήμερα θα σου αποκαλύψω ένα μυστικό! Θα γίνω νονά! Ναι, ναι, θα βαφτίσω την αγαπημένη μου ανιψιά που ακούει στο όνομα Ναταλί!(Αυτό δεν ξέρω αν έπρεπε να στο αποκαλύψω από τώρα αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για να μην το κάνω).
βαπτιστικά φορέματα 2015
     Κι ενώ για όλα τα παρελκόμενα της βάπτισης εμπιστεύομαι το Athenas events για το οποίο σου έχω ξαναμιλήσει εδώ , το φόρεμα είναι μια άλλη υπόθεση.

Πώς βρίσκει κανείς το τέλειο βαφτιστικό φόρεμα;   

Αν ψάχνεις κι εσύ για βαπτιστικό, έλα να πάρεις ιδέες!



   Φυσικά, με το attitude "Τίποτα δεν είναι αρκετά τέλειο για τη Ναταλί μου" , δε βοηθάω την κατάσταση και το ξέρω, κορίτσι. Το γεγονός πάλι ότι η βάφτιση θα γίνει στην Κρήτη κι εγώ δε μένω εκεί, πάλι δε βοηθάει την κατάσταση (θα πάω βέβαια τον Ιούλιο και θα μείνω για δυο μήνες Yeah!)
    Κι εδώ είναι που θέλω τη βοήθειά σου!
    Κατ'αρχήν να μου πεις ποιο από τα βαπτιστικά φορέματα που έχω δει μέχρι στιγμής σου αρέσουν (παίρνω πάντα φωτογραφίες για να ενημερώνω και τη μαμά της μικρής)  και δεύτερον αν πιστεύεις ότι πρέπει να ψωνίσω εκεί που θα γίνει η βάφτιση για να μπορεί η Ναταλί μου να το προβάρει ή αν πρέπει να το πάρω από'δω που μένω ώστε να μην έχω άγχος μετά.Βέβαια, θα έχω άγχος για το αν θα της κάνει!


Τι λες θα με βοηθήσεις;


βαπτιστικά φορέματα 2015
1. Βαπτιστικό φόρεμα με δαντέλα, ασύμμετρο, κοντό μπροστά μακρύ πίσω.
Να πω την αλήθεια αυτό μου άρεσε πολύ, αλλά μετά το είδα φορεμένο (στο σάιτ της εταιρίας) και είναι πολύ κοντό το μπροστά τελικά. Και η τιμή είναι τσιμπημένη, μου άρεσε όμως πολύ και η κορδέλα που το συνοδεύει

βαπτιστικά φορέματα 2015
2 Βαπτιστικό φόρεμα με φιόγκο.
Αυτό μου έχει κλέψει την καρδιά. Η τιμή του πάλι όχι. Αλλά είναι ονειρεμένο, όπως και η κορδέλα για τα μαλλιά

βαπτιστικά φορέματα 2015
3. Βαφτιστικό φόρεμα από τούλι με μπολερό.
Αυτό δε με πολυσυγκινεί, αλλά είναι κάτασπρο,όπως θέλει η μαμά μου να είναι

βαπτιστικά φορέματα 2015
4. Βαπτιστικό φόρεμα με παστέλ δαντέλες. 
Αυτό μου αρέσει αρκετά, αλλά δεν πληροί τη μονοχρωμία που απαιτεί η μαμά μου, όπως σου έλεγα στο 3

βαπτιστικά φορέματα 2015
5. Βαπτιστικό φόρεμα με δαντέλα. 
Αυτό θα ήταν σχεδόν τέλειο αν η δαντέλα ήταν λίγο διαφορετική. έχει πάντως και μπολερό και αυτό το πολύ ωραίο δεν-ξέρω-πως-το-λένε για το κεφάλι

βαπτιστικά φορέματα 2015
6. Βαπτιστικό φόρεμα με κεντημένο μπούστο με μπολερό. 
Αυτό διαισθάνομαι ότι είναι μία ασφαλής επιλογή, αλλά δεν είναι και το τέλειο

βαπτιστικά φορέματα 2015
7 Βαπτιστικό φόρεμα με λουλούδια στο λαιμό , καπελάκι και μπολερό
Αυτό πάλι έχει τη λεπτομέρεια με τα λουλούδια και το καπελάκι και το μπολερό μαζί, αλλά δεν ξέρω δε μου κάνει το κλικ


Ναι το ξέρω, είμαι πολύ παράξενη.
Αλλά τίποτα δε μου φαίνεται αρκετά τέλειο για τη Ναταλί μου!
Οπότε χρειάζομαι τη βοήθειά σου.
Αν έχεις γίνει νονά κι έχεις συμβουλές να μου δώσεις είναι ευπρόσδεκτες!
Ποιο απ'όλα σου άρεσε περισσότερο;



  

Δημοσίευση σχολίου

22 Σχόλια

  1. λοιπον εχω κανεις βαπτιση στην κρητη και τα ετοιμασα ολα απο εδω, εκτος απο τα ρουχα. και αυτο γιατι ειχαμε αποφασισει οτι θα παρουμε κανονικα ρουχα και οχι βαπτιστικα. και για να σου πω την αληθεια Δεσποινα, το παιδακι τα χαρηκε και τα χιλιοφορεσε! γι αυτο το ιδιο καναμε και στη βαπτιση του υιου μου.

    απο οσα μας εσειξες μου αρεσε το 5. ρομαντικο και γλυκουλι! οτι και να αποφασισεις βεβαια, θα ειναι απλα τελεια! να το χαρειτε και με το καλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου το είπε κι η Χριστίνα, κι έχω αρχίσει να το σκέφτομαι, αλλά πάλι κανονικά φορέματα θα της πάρω και σε άλλη περίσταση, ενώ βαφτιστικό μόνο μία!Πάντως ψάχνω παντού και θα πάρω ό,τι μου κάνει κλικ, αν και μου αρέσουν πολύ τα ρομαντικά με δαντέλες, νομίζω αυτό είναι το στιλ μου!

      Διαγραφή
  2. Το τέταρτο φόρεμα είναι πολύ ωραίο, εγώ αυτό θα διαλέγα. Κρίμα που δεν αρέσει στην μαμα. φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχω αποκλείσει γι΄αυτό το λόγο, τι να κάνω; Θέλω να είναι όλοι ευχαριστημένοι!

      Διαγραφή
  3. φωτο 2, και 5 τα ξεχώρισα αμέσως!!! Με το καλό να βαφτίσεις την ανιψούλα σου.. και η αδερφή μου βάφτισε την κόρη μου και με έκανε πολύ χαρούμενη..!!!! Να τη χαίρεστε την Ναταλία σας.. (ωραίο όνομα διαλέξατε) μπράβο Δέσποινα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κάνουν θράυση αυτά τα δύο!Σ'ευχαριστώ πολύ!Ναι, το όνομα μας αρέσει κι εμάς πάρα πολύ και της ταιριάζει!

      Διαγραφή
  4. Κατ αρχάς να σου ευχηθώ πάντα άξια και με το καλό η βάπτιση! Από εδώ να ψωνίσεις και να προχωρήσεις με το ένστικτο σου μην ακούς κανέναν. Θα συμφωνήσω με την Ζίνα πως τα κανονικά ρούχα τα ευχαριστιούνται πολύ περισσότερο τα παιδάκια κι αυτό είναι που μετράει. Εχω κάνει 5 βαπτίσεις σύνολο, χώρια τα δικά μου παιδιά και σου μιλάω εκ πείρας. Αν οπωσδήποτε θα έπρεπε να διαλέξω κλασσικό φορεματάκι θα διάλεγα το 2. Ρομαντικό και όχι τόσο φορτωμένο! Ότι και να αποφασίσεις εύχομαι τα καλύτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα,σ'ευχαριστώ πολύ!Το σκέφτομαι κι εγώ γιατί μου το προτείνατε αρκετές για τα κανονικά ρούχα!Θα το κοιτάξω κι αυτό το ενδεχόμενο!

      Διαγραφή
  5. Με το καλό βάπτιση της μικρούλας!!! Να'ναι πάντα γερή και χαρούμενη!!! Οσο για τα φορεματάκια, εμένα μου άρεσε το 2ο και το 5ο !!! Φιλιά πολλά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ!Να'σαι καλά, Πέπη μου!Είναι από αυτά που μου αρέσουν πολύ κι εμένα!

      Διαγραφή
  6. Πάντα άξια Δέσποινα! Όσο για το φόρεμα, το νο. 2! Την καλημέρα μυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν ήταν τόσο ακριβό θα το είχα πάρει ήδη μου άρεσε κι εμένα!

      Διαγραφή
  7. Δέσποινα, εμένα μου αρέσουν και μερικά από εδώ (http://uk.monsoon.co.uk/uk/children/baby-girl/dresses) που τα πουλάνε στα accessorize και οι τιμές είναι πιο φυσιολογικές από τα βαφτιστικά. Eπίσης μπορεί το παιδάκι να τα φορέσει και σε άλλη περίσταση. Εμένα η κόρη μου το βαφτιστικό της φόρεμα το φόρεσε άλλες 3 φορές σε γάμους και σε σχολικές γιορτές και το χάρηκε πάρα πολύ. Δεν ήταν της παραπάνω εταιρίας, αλλά έμοιαζε λίγο σε γραμμή και σε στυλ (με ποιο διακριτικό λουλούδι) με αυτό εδώ: http://uk.monsoon.co.uk/view/product/uk_catalog/mon_3,mon_3.1,mon_3.1.3/7175312602. Eίχε αγοραστεί στο νούμερό της και την επόμενη χρονιά με πολύ μικρή μια μεταποίηση σε μοδίστρα της το ξαναφέραμε στα μέτρα της. Φανταστικό φουστάνι. Αν της έκανε και τώρα, ακόμη θα το φορούσε. Πάντα άξια και να την ευχαριστηθείς τη βάφτιση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελίνα μου, τι καταπληκτική ιδέα!Είχα δει κι εγώ παλιότερα στα accesorize αυτά τα φορέματα αλλά δεν έκανα τη σύνδεση!Σ'ευχαριστώ πολύ!Κι εγώ θέλω να το φορέσει πάνω από μία φορά γι'άυτό και το ψάχνω τόσο!

      Διαγραφή
  8. 2 και 5 για μένα ! Βέβαια όλα είναι πολύ όμορφα να ξέρεις αλλά εμείς ψάχνουμε το καλύτερο!!!
    Πάντα άξια κούκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το 5 και το 7 με εξαίρεση το καπέλο που είναι άθλιο... φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά το καπέλο είναι πολύ παλιομοδίτικο, το 5 είναι το πιο δημοφιλές!

      Διαγραφή
  10. Καλά Δέσποινα δε φαντάζεσαι! Θα γίνω και εγώ νονά το Σεπτέμβρη και σε νιώθω απίστευτα! Τουλάχιστον πήρα αρκετές ιδέες από τα φορεματάκια που μας έδειξες αλλά και από τα σχόλια! Αυτό ειδικά με το μέγεθος πολύ με προβληματίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμένα το μέγεθος είναι το μεγάλο μου άγχος!Ελπίζω να σε βοήθησα!Όπως βλέπεις από τα σχόλια υπάρχουν κάποια φορέματα που κάνουν θραύση!

      Διαγραφή
  11. Λογικά έχει ήδη γίνει η βάπτιση, Άξια νονά λοιπόν και μεγιά το νέο όνομα, που είναι και υπέροχο παρεπιπτώντος. Τελικά πιο φόρεμα διάλεξες??? Το 2ο μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ!!! Θα συνδέσω το άρθρο με το δικό μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!Ναι, έχει γίνει η βάφτιση!Τελικά διάλεξα ένα άλλο φόρεμα ακόμα πιο όμορφο!Δεν έχω προλάβει να σας το δείξω όμως!Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή

Τι θα ήθελες να με ρωτήσεις;