Confessions of a blogger #4 Αγόρασα domain name!


Πάλι εξομολογήσεις,κορίτσι, παρόλο που όπως σου είχα πει άλλα ποστ είχα προγραμματίσει να κάνω!
despinasstudio.gr new domain name

Πριν κανα εξάμηνο, κοντά στο Πάσχα, αγόρασα το δικό μου domain name από το papaki.gr.
Δεν το είχα χρησιμοποιήσει όμως ακόμα γιατί σκεφτόμουν ότι ίσως να φτιάξω άμεσα ένα e-shop οπότε θα το χρησιμοποιούσα εκεί και όχι εδώ στο μπλογκ.
Ωστόσο, καθώς με τα κάπιταλ κοντρόλς η ιδέα του e-shop φάνταζε πιο μακρινή από ποτέ, θέλησα να συνδέσω το domain name με το μπλογκ να μην πάει και χαμένο.


Η σύνδεση του domain name με το blog δε μπορούσε να γίνει άμεσα καθώς τα κάπιταλ κοντρόλς με βρήκαν σε διακοπές και δεν είχα σταθερή σύνδεση ή σταθερό υπολογιστή για να κάνω τη διαδικασία ενεργοποίησης του domain.
Έκανα όμως άλλη βλακεία! Καθώς δεν είχα υπολογιστή όπως είπα και όλα τα σχόλια τα παρακολουθούσα από κινητό, άλλαξα τα κανονικά σχόλια του μπλογκ σε σχόλια του google plus γιατί μου ήταν έτσι πιο εύκολο να απαντάω στα σχόλιά σας (δεν ξαναφορτώνει η σελίδα με αυτό τον τρόπο και γι'αυτό κάνει πιο γρήγορα).

Έλα όμως που τώρα που γύρισα από τις διακοπές θέλησα να χρησιμοποιήσω επιτέλους το domain name που πληρώνω εδώ κι έξι μήνες για να κάθεται!
Και εκεί που πάω να το αλλάξω τη βλέπω την προειδοποίηση: Αν χρησιμοποιείτε σχόλια Google plus σε αυτό το ιστολόγιο η αλλαγή domain name θα επηρεάσει ΤΑ αρνητικά υπάρχοντα σχόλια!
Λέω εγώ η έξυπνη μέσα μου " σιγά για τα αρνητικά σχόλια ποιος νοιάζεται;" και πατάω την αλλαγή!
Και ναι,όπως μαντεύεις η προειδοποίηση ήταν λάθος!Δεν εννοούσε ΤΑ αρνητικά υπάρχοντα σχόλια!
Εννοούσε :
Αν χρησιμοποιείτε σχόλια Google plus σε αυτό το ιστολόγιο η αλλαγή domain name θα επηρεάσει αρνητικά ΤΑ υπάρχοντα σχόλια!
Αν πρόλαβες τη "μαυροντυμένη" ανάρτηση πριν τη σβήσω θα είχες διαβάσει ότι κόντεψα να σκάσω/τρελαθώ/πεθάνω γιατί νόμιζα ότι σβήστηκαν όλα τα σχόλια από το μπλογκ αλλά....
τελικά τη γλίτωσα!
Τα σχόλια που σβήστηκαν ήταν μόνο όσα είχαν γραφτεί μέσω Google plus μετά την αλλαγή δηλαδή που έκανα το καλοκαίρι!
Λυπάμαι βέβαια και γι'αυτό αλλά όχι όσο πριν που νόμιζα ότι σβήστηκαν όλα!
Οπότε αφού γλίτωσα το έμφραγμα/εγκεφαλικό/τρέλα συνεχίζω δυναμικά και ακούραστα!

Α!Και μιας και το'φερε η κουβέντα αν δε βαριέσαι άφησε κανένα σχόλιο στις καλοκαιρινές αναρτήσεις,κορίτσι!
Έτσι για να πάει κι εμένα η καρδιά μου στη θέση της!



Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. Kαλοτάξιδο και το καινούριο! Χαίρομαι που άλλαξες τα σχόλια πάλι, γιατί πήγα να σου αφήσω σχόλιο όταν είχες το gogle και δεν μπορούσα (αφού δεν έχω λογαρισμό google). Kράτα αυτά, αν δε σε πειράζουν, για να μπορούμε όλοι να σχολιάζουμε. Φιλιά και καλή αρχή να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελίνα, σ'ευχαριστώ πολύ!Αυτά θα κρατήσω, αν και μου άρεσε που τα σχόλια του google plus σε ενημερώνουν όταν έχεις απάντηση και δε χρειάζεται να ξαναφορτώσει η σελίδα για να δημοσιευτεί το σχόλιο!

      Διαγραφή
  2. Καλορίζικο Δεσποινάκι μου το domain name! To άλλαξα κι εγώ πριν δύο εβδομάδες και χαίρομαι πολύ! Όσο για τα σχόλια με το google δεν πειράζει! Ευτυχώς που δεν σβήστηκαν όλα! Πάντως κι εγώ προτιμώ αυτή την πλατφόρμα για τα σχόλια τη θεωρώ πιο βολική! Πολλά πολλά φιλιά και καλή αρχή κορίτσι γλυκό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Αναστασία μου!Επίσης!
      Χαίρομαι που σε βολεύει κι εσένα!

      Διαγραφή
  3. Καλορίζικο το domain!! Σου εύχομαι γρήγορα και στο e-shop!! Και εγώ το σκεφτόμουν αυτό με τα σχόλια Δέσποινα αλλά δεν ήξερα τι ήταν το καλύτερο και έτσι αποφάσισα να παραμείνω σε αυτά του blogger!
    Τέλος καλό όλα καλά πάντως! Πολλά φιλιά!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να παραμείνεις, είδες τι παραλίγο να πάθω εγώ!
      Σ'ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  4. Κι εγω εχω κανει πειραματα με τα σχολια και δεν ξερω ακομα ποια να κρατησω.
    Καλοριζικο το domain!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ, Δήμητρά μου!Είναι ένα θέμα που σηκώνει συζήτηση!

      Διαγραφή
  5. Μεγειά σου Δέσποινα! Πολύ χάρηκα! Εύχομαι ότι καλύτερο αλλά και κάποια στιγμή να δούμε το εγχείρημα σου για το e-shop!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου,σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ!Αντεύχομαι τα όμοια!

      Διαγραφή
  6. Καλορίζικο το domain name Δέσποινα. Ευτυχώς που δεν σβήστηκαν όλα τα σχόλια τελικά. Μακάρι να βάλεις μπροστά και το e shop κάποια στιγμή. Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι θα ήθελες να με ρωτήσεις;