Δυο ξωτικά με το ίδιο όνομα και δυο κουτιά με διαφορετικό περιεχόμενο

Σήμερα θα σου δείξω τι έστειλα στις Χριστουγεννιάτικες ανταλλαγές δώρων και υλικών ανάμεσα σε bloggers: στο Secret Crafter 2015 και στο Secret Santa 2015 
Να σας πω εδώ μια τρομερή σύμπτωση!Και τα δύο ξωτικά στα οποία θα έστελνα δώρο ακούνε στο ίδιο όνομα: Νίκη!
Δυο ξωτικά με το ίδιο όνομα και δυο κουτιά με διαφορετικό περιεχόμενο

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!



Το Μάιο η Άννα (in my closet) έγραψε ένα ποστ για το πώς ντύνουμε κουτιά παπουτσιών με ύφασμα και δαντέλες το οποίο συνοδευόταν από giveaway για 5 τυχερές που κάθε μία θα κέρδιζε ένα craft kit γεμάτο υλικά για να ντύσει κι αυτή άλλα κουτιά. Τελικά οι τυχερές ήταν 6 εμού συμπεριλαμβανομένης γιατί έγινε ένα "μπέρδεμα" με τα ονόματα.
Οπότε μετά από λίγες μέρες παρέλαβα αυτό το πακέτο που μέσα είχε υφάσματα και δαντέλες (η φωτογραφία είναι από το κινητό μου και το αδικεί, αλλά βιαζόμουν να το ανεβάσω στο ίνσταγκραμ μόλις το έλαβα)
Το craft kit που κέρδισα στο giveaway του in my closet
Όταν λοιπόν αποφάσισα να πάρω μέρος στις ανταλλαγές, ήξερα τι θα κάνω!Θα έντυνα τα κουτιά στα οποία θα έβαζα τα δώρα μου με ύφασμα.Ευτυχώς το κουτί που μου έστειλε η Άννα είχε ποικιλία υφασμάτων, κι έτσι μπόρεσα να διαλέξω χρώματα που ήξερα ότι αρέσουν στους μυστικούς αποδέκτες.

Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες της Άννας για το πώς ντύνουμε κουτιά με ύφασμα και το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό. (Θα ήταν ακόμα καλύτερο, αν πρόσεχα λίγο περισσότερο, ειδικά στη μέσα μεριά έχουν αρκετές ατέλειες τα κουτιά, αλλά ευτυχώς δε φαίνονται, αφού είναι από μέσα). Το πρώτο κουτί που έντυσα με ύφασμα ήταν αυτό

Κουτί ντυμένο με ύφασμα

και το δεύτερο κουτί ήταν αυτό
Κουτί ντυμένο με ύφασμα και δαντέλα

Μιας και σου είπα πώς έντυσα τα κουτιά, πάμε να σου δείξω και τι έβαλα μέσα
Το πρώτο κουτί προοριζόταν για ένα ξωτικό που φτιάχνει  κουκλόσπιτα, ασχολείται με πάρα πολλά είδη craft και ήθελε κατά προτίμηση υλικά και εργαλεία για πολυμερικό πηλό

Οπότε, να τι έβαλα μέσα στο πακέτο

Secret crafter 2015 τι έστειλα

Εκτός από την κάρτα και τη σοκολάτα που ήταν η αγαπημένη της Νίκης (του ξωτικού που θα έπαιρνε το δώρο), έβαλα άλλες 2 σοκολάτες για τα πιτσιρίκια της,ένα μεγάλο βάζο με ζάχαρη άχνη και συνταγή για κουραμπιέδες,  ένα βάζο με υλικά ζαχαροπλαστικής (θήκες για cupcakes και σοκολατάκια,αρώματα για γλυκά, βανίλιες κλπ),, πινέλα ζωγραφικής,αρώματα για κερί,, ένα κουβάρι κλωστή και βελόνες για ραπτική,κουπ πατ για χρήση με πηλό ή πλαστελίνη σε διάφορα σχέδια,πλάστη,ένα σετ με μεταλλικά εργαλεία για γλυπτική,3 πλαστικά εργαλεία για πηλό, και φυσικά καραμέλες και σοκολατάκια!

Το δώρο που έστειλα στο ξωτικό μου ήταν ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε αγαπημένο της χρώμα,δύο στολιδάκια για το δέντρο από πολυμερικό πηλό

Μπορείς να τα δεις  καλύτερα εδώ, στη φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στο facebook

Secret crafter 2015 τι έστειλα


Να τονίσω εδώ ότι αυτά δεν τα γράφω για επίδειξη του τι έστειλα, αλλά κυρίως για να τα θυμάμαι στις επόμενες ανταλλαγές ώστε να παίρνω ιδέες αφενός αλλά μην είναι τα ίδια τα κουτιά που στέλνω αφετέρου.

Είχα μεγάλη αγωνία αν θα αρέσει στη Νίκη το κουτί που της έστειλα, αλλά μου έφυγε όταν διάβασα αυτό

Δέσποινα, (Despinasstudio.gr) δεν ξέρω πώς να σε ευχαριστήσω! Άνοιξα το δέμα, αμέσως μόλις βγήκα απ' το ταχυδρομείο.... δεν κρατιόμουν! Γεμάτο γλυκά, σοκολάτες και καραμέλες, χρώματα κι αρώματα.... από την κορυφή ως τα νύχια! Είχε τα πάντα, και δεν ήταν μόνο 5.... ήταν 55!!!! Τί θήκες για κάπκεικ, τί αρώματα για κεράκια, τί κουπάτ και για πηλο-πλαστελίνη και για ζύμες, τί άχνη ζάχαρη (με μπόνους συνταγή για κουραμπιέδες), τί δωράκια χειροποίητα από πηλό ΚΑΙ σκουλαρίκια ... βαλμένα σε εξίσου χειροποίητο κουτάκι ντεκουπάζ, τί αρώματα ζαχαροπλαστικής, τί χειροποίητο σαπουνάκι αρωματικό, τί εργαλεία για πηλό, πινέλα, νήμα ραπτικής, βελόνες.... άφησα κάτι? πόσα μετρήσατε? Και όλα αυτά ... μέσα σε χειροποίητο υφασμάτινο κουτάκι.... Δεν υπάρχουν σας λέω... δεν υπάρχουν! Τα δε παιδιά ξετρελάθηκαν με τις σοκολάτες, που η προνοητική Δέσποινα είχε την καλοσύνη να βάλει από μία ολόκληρη στο κάθε παιδί, αφού τις έντυσε με γαλάζιο για το αγόρι και ροζ για το κορίτσι! ΑΑΑΑ... το καλύτερο δε σας το είπα.... ΕΞΩ από το κουτί, είχε βάλει δώρο ένα σετ κατασκευής υπνοδωματίου για κουκλόσπιτο (μιας και είδε τις κουκλοσπιτοκατασκευές μου)!!! Προφανώς γιατί δε χωρούσε μέσα στο κουτί... Αν την αφήναμε λίγο ακόμα περιθώριο... θα έστελνε τρέιλερ, όχι δέμα!!! Δέσποινα, 1000 ευχαριστώ, το πακετάκι ξεχειλίζει από αγάπη και γενναιοδωρία! Να είσαι πάντα χαρούμενη και να προσφέρεις τόσο απλόχερα στους άλλους! Εκτιμώ αφάνταστα την προσφορά σου! Και φυσικά την Άννα μας, που χωρίς εκείνη δε θα είχαμε τίποτα απ' όλα αυτά τα καλούδια!!! Ντουλαπάκι, you are one in a million!!! emoticon kiss emoticon heart emoticon heart emoticon heart

Όπως καταλαβαίνεις μετά από αυτά χάρηκα πάρα πολύ αφού σιγουρεύτηκα ότι το ξωτικό μου ευχαριστήθηκε το πακέτο του!

Τι είχε όμως μέσα το δεύτερο πακέτο; (αν διαβάζεις μέχρι εδώ, άφησέ μου σχόλιο με τη λέξη "όρεξη" )

Πάμε να το δούμε κι αυτό
Αν και η ανταλλαγή Secret Santa έχει να κάνει με ανταλλαγή δώρων και όχι υλικών, εγώ είχα πάρει φόρα γεμίζοντας το πρώτο πακέτο, οπότε γέμισα και το δεύτερο, που θα πήγαινε στη Νίκη από το Mommy Wiki

Secret Santa 2015 τι έστειλα

Απορώ  βέβαια, τι το πήρα φωτογραφία αφού δε φαίνεται τι έχει μέσα, αλλά μάλλον είχα στο νου μου ότι θα σας δείξει το εσωτερικό του η Νίκη όταν το παραλάβει!Το εσωτερικό του κουτιού και οι εντυπώσεις της Νίκης μόλις ανέβηκαν στο μπλογκ της!

Πάντως απ'ο,τι θυμάμαι, εκτός από την κάρτα και τη σοκολάτα, έβαλα μέσα κουπ πατ για πηλό ή πλαστελίνη σε διάφορα σχέδια, μία συσκευασία fimo air basic (αυτοξηραινόμενο πηλό), ένα βαζάκι με αλάτι και αλεύρι και συνταγή αλατοζύμης για να φτιάξει στολίδια, πλάστη για πηλό ή πλαστελίνη,ένα κουτάκι με τα δωράκια της που ήταν και το ζητούμενο, και φυσικά καραμελίτσες ζελεδάκια που είναι οι αγαπημένες μου.

Αυτά ήταν κάποια από τα πακέτα που ετοίμασα , μένουν άλλα δύο για τα οποία ίσως σου μιλήσω σε άλλη ανάρτηση, δε θέλω ακόμα να αποκαλύψω κάτι γιατί δεν έχουν φτάσει στον προορισμό τους και ίσως χαλάσει η έκπληξη.

Θέλω κι από'δω να ευχαριστήσω την Άννα του in my closet
και τη Ζήνα του EfZin Creations για τη διοργάνωση αυτών των ανταλλαγών που γέμισαν χαρά όλους όσους πήραν μέρος!Να'στε καλά, κορίτσια!Και του χρόνου!


Σ' ευχαριστώ που διάβασες ως εδώ!
Μπορείς να δεις τι έλαβα στην ανταλλαγή Secret Crafter 2015 αλλά και το δώρο μου στην ανταλλαγή Secret Santa 2015

Ποιο πακέτο σου άρεσε περισσότερο;
Έχεις ντύσει ποτέ κουτί με ύφασμα;
Έχεις κάποιο tip να μου δώσεις;





Δημοσίευση σχολίου

18 Σχόλια

  1. Νομίζω ότι όλα τα πακέτα έχουν την δικιά τους ομορφιά και χρηστικότητα Δέσποινα μου.Όλα είναι ωραία για δωράκια...φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όρεξη - όρεξη - όρεξη και όλα τέλεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο,Ειρήνη, σε παραδέχομαι που διάβασες με΄χρι εκεί!Και σ'ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  3. Α!!!!τελεια και τα δυο!!!! ειδικα το ΑΜ το λατρεψα...μπραβο Δεσποινα! εκανα και εγω ντυμενο κουτι συμφωνα με τις οδηγιες της Αννας και βγηκε πολυ κιουτ...και εχω και άλλα! χαχαχαχα

    οσο για τα δωρακια σου...ουαο!

    Χιλια ευχαριστω για τη συμμετοχη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ ευχαριστώ,κορίτσι για την οργάνωση !
      Άσε εγώ ξέμεινα από κουτιά, αλλά θα ξαναμαζέψω πού θα μου παέι?

      Διαγραφή
  4. Τι ωραια που είναι η ανταλλαγή των δωρων!.
    Με γεια σου Δεσποινακι μου.
    Καλές γιορτές να έχουμε.
    Φιλακια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποσό τέλεια δωράκια!!! Το πρώτο με ενθουσίασε!!! Φιλιά!!!

    P.s ορεξηηήηη :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι! Με όρεξη γίνονται όλα!Σ'ευχαριστώ που το διάβασες όλο!!!

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα γλυκιά μου ! Κατ' αρχάς έχω ένα ..βιτσιο με τα κουτιά, και τα χαίρομαι όσο δεν λέγεται.Αυτά όμως ιδιαίτερα είναι ένας θησαυρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ, Αχτίδα μου!Νομίζω πως αρχίζω να παθαίνω κι εγώ ένα κάτι τις με τα κουτιά!

      Διαγραφή
  7. Αυτό το σεντόνι το έχουμε κι εμείς!!! Υπέροχα τα έκανες τα κουτιά!! Και του χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα, εγώ δεν το παθαίνω συχνά, αλλά άμα με πιάσει το τερματίζω!

      Διαγραφή
  8. Πόσο όμορφα όλα και πόσο γενναιόδωρη είσαι!
    και του χρόνου Δέσποινα! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι θα ήθελες να με ρωτήσεις;