Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

4 platforms to start your blog - 4 πλατφόρμες για να φτιάξεις το blog σου

Σήμερα θα μιλήσουμε για τις 4 πιο γνωστές δωρεάν πλατφόρμες φιλοξενίας ιστολογίων.Θα ακολουθήσουν αναρτήσεις για κάθε μία ξεχωριστά με όλα τα χαρακτηριστικά τους αναλυτικά, οπότε μη χάνεσαι!
4 platforms to start your blog - Where to start ?
  • Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις τώρα το δικό σου μπλογκ σίγουρα θα βρεις αυτό το ποστ ενδιαφέρον και θα σε βοηθήσει να επιλέξεις την πλατφόρμα που θα φιλοξενήσει το blog σου
  • Αν ασχολείσαι καιρό με το blogging, θέλω να μου πεις στα σχόλια αν γνωρίζεις και άλλες πλατφόρμες που φιλοξενούν blogs δωρεάν φυσικά.
  • Σε κάθε περίπτωση μην παραλείψεις να διαβάσεις και τον οδηγό blogging για το 2016 με 20+1 tips από τις καλύτερες Ελληνίδες bloggers

΄Ισως να σε ενδιαφέρει και ο οδηγός SEO για bloggers ώστε να κάνεις τις αναρτήσεις σου να εμφανίζονται ψηλότερα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Continue Reading
12 σχόλια
Share:

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016

Blogging Guide 20+1 tips from the experts

   Σήμερα θέλω να σου δώσω τα δικά μου tips για το blogging.
Είναι κάποιες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν είτε ξεκινάς τώρα το δικό σου μπλογκ είτε ασχολείσαι αρκετό καιρό με το blogging. Είναι πράγματα που δεν ανακάλυψα μόνη μου, δεν ήξερα πολλά από αυτά όταν ξεκινούσα, αλλά τώρα που τα γνωρίζω δε μπορώ και δε θέλω να τα κρατήσω για τον εαυτό μου. Γιατί όπως λέει και η Αθηνά από το Craftaholic το blogging είναι άθλημα ομαδικό. Κι εγώ έμαθα πάρα πολλά από άλλους μπλόγκερς κι εσύ ίσως μάθεις κάτι σήμερα από μένα.

Θα προσπαθήσω να καλύψω πολλά θέματα όπως :
 πνευματικά δικαιώματα, οργάνωση, έμπνευση, στόχοι,  social media,ιφωτοφραφίες, εργαλεία,σχόλια,  link parties ακόμα και  savoir vivre.
Blogging guide 20+1 tips from the experts

Στο τέλος της ανάρτησης θα διαβάσεις ποιος είναι ο αποδοτικότερος τρόπος να χρησιμοποιήσεις αυτές τις συμβουλές.

΄Ισως να σε ενδιαφέρει και ο οδηγός SEO για bloggers ώστε να κάνεις τις αναρτήσεις σου να εμφανίζονται ψηλότερα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Continue Reading
71 σχόλια
Share:

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016

Οι στόχοι μου για τη νέα χρονιά

    Ουσιαστικά, παρόλο που έχουν δημοσιευτεί δύο αναρτήσεις από τότε που μπήκε το 2016, αυτή είναι για μένα η πρώτη ανάρτηση του καινούριου χρόνου.
Η πρώτη από τις προηγούμενες αναρτήσεις αφορούσε τις ευχές μου για τη νέα χρονιά και η δεύτερη ένα tip για τον υγρό πολυμερικό πηλό,
η σημερινή όμως αφορά τους στόχους μου για τη νέα χρονιά και γι'αυτό τη θεωρώ ως πρώτη επίσημη ανάρτηση!

Οι στόχοι μου για τη νέα χρονιάΟι περισσότεροι από αυτούς τους στόχους δεν μπορούν να επιτευχθούν χωρίς τη δική σου βοήθεια, κορίτσι,οπότε σε παρακαλώ να διαβάσεις μέχρι το τέλος, αλλά και να μοιραστείς μαζί μου στα σχόλια τους δικούς σου στόχους.

Οι στόχοι που θα μοιραστώ σήμερα μαζί σου είναι μπλογκοστόχοι!


Τη χρονιά που μας πέρασε δημοσιεύτηκαν 105 αναρτήσεις στο despina' sstudio.
Ήταν η χρονιά που αγόρασα δικό μου domain name και η πρώτη χρονιά που ήμουν τόσο ενεργή στο μπλογκ. Και όταν λέω ενεργή δεν εννοώ μόνο ότι έγραφα συχνά αλλά και ότι συμμετείχα σε πάρα πολλά μπλογκοπαιχνίδια και δράσεις μαζί με άλλους μπλόγκερς.

Τι θέλω λοιπόν να πετύχω τη φετινή χρονιά;

Continue Reading
34 σχόλια
Share:

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

Polymer clay failures and a tip for liquid clay

Αφού σας έδειξα αυτά που ετοίμασα για το Halloween ήρθε νομίζω η ώρα να σας δείξω και μερικά πράγματα που ετοίμαζα μεν απέτυχαν δε!


After showing you my Halloween polymer clay miniatures I think it’s time to show you some things I was preparing but didn’t turn out so great!
Liquid Polymer clay tip for fimo deco gel

Από κάθε αποτυχία μαθαίνουμε (στο crafting σίγουρα, στη ζωή δεν είμαι τόσο βέβαιη ότι ισχύει)
και αν με ρωτήσεις τι έμαθα εγώ από αυτή την αποτυχία θα σου πω το εξής:


From every failure we learn something ( that definitely applies in crafting, but I’m not so sure it does in life) and if you ask what I learned from this failure this is it.

Continue Reading
5 σχόλια
Share:

Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2016

Happy new year!

Σας εύχομαι το 2016 να είναι μια χρονιά με περισσότερα χαμόγελα, περισσότερη αγάπη, περισσότερη ομορφιά, περισσότερη έμπνευση, περισσότερο blogging!
Happy new year!

Ρίξτε μια ματιά στις καλύτερες αναρτήσεις του despina's studio για τη χρονιά που μας πέρασε


Και πείτε μου τι θέλετε περισσότερο από τη νέα χρονιά!
Continue Reading
24 σχόλια
Share:

Ψάξε/Search