Χειροτέχνικα Κρήτη 2017- Σεμινάρια πολυμερικού πηλού από το Despina's studio



Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στις 2 & 3 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Γούβες Ηρακλείου, το μεγαλύτερο festival χειροτεχνίας & do it yourself στην Ελλάδα, η Χειροτέχνικα!


Μετά την τεράστια επιτυχία στην Αθήνα τα τελευταία 7 χρόνια, η Χειροτέχνικα σαλπάρει για την Κρήτη. Απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη χειροτεχνία και μπορούν να την επισκεφθούν ιδιώτες και επαγγελματίες. Οι λάτρεις του χειροποίητου θα μάθουν ό,τι νέο κυκλοφορεί σε τεχνικές και υλικά στο πιο δημιουργικό διήμερο! Θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν υλικά και εργαλεία χειροτεχνίας και να φτιάξουν τις χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες τους. Θα συμμετέχουν σε διαδραστικά σεμινάρια σε 3 χώρους σεμιναρίων και θα ενημερωθούν για όλες τις νέες τάσεις στο χώρο του do it yourself!


Τα σεμινάρια & οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου από το πρωί έως το βράδυ.

Τι σεμινάρια θα βρει κανείς στη Χειροτέχνικα; Σεμινάρια κατασκευής κοσμημάτων, εφαρμογής τεχνικών κιμωλίας, κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών και διακοσμητικών, ραπτικής, πλεκτικής, mix media & decoupage. Ενδεικτικά, οι επισκέπτες θα φτιάξουν: Σκουλαρίκια- σκούφους του άγιου Βασίλη από πολυμερικό πηλό, αστεράκια με βελονάκι, χριστουγεννιάτικα στεφάνια, καδράκια και τάρανδους εφαρμόζοντας τεχνικές mix media & decoupage. Ακόμη, σεμινάρια διακόσμησης για κηροπήγια και χριστουγεννιάτικες γαλότσες, ημερολόγια για τη νέα χρονιά με scrapbooking και διακόσμηση υφασμάτινων τσαντών!

Θα βρεις τα σεμινάρια του Despina's studio στις εξής μέρες και ώρες



Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 Craft Room 1


11.30 Σκουλαρίκια σκούφος και μπότα Άγιος Βασίλης με πολυμερικό πηλό / Despina’s studio– Δέσποινα Πατεράκη. Διάρκεια: 60’. Κόστος: 3 €

16.30 Ρόδι- γούρι από πολυμερικό πηλό / Despina’s studio– Δέσποινα Πατεράκη. Διάρκεια: 60’. Κόστος: 3 €


Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 Craft Room 1

11.30 Πίτσα- μινιατούρα μαγνητάκι από πολυμερικό πηλό/ Despina’s studio– Δέσποινα Πατεράκη. Διάρκεια: 60’. Κόστος: 3 €

 Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου και μην τα χάσεις!
Όλο το πρόγραμμα και προπώληση στο: www.xeirotexnika.gr.


Αν αγαπάς τη χειροτεχνία, αν σου αρέσει να φτιάχνεις δημιουργίες και ψάχνεις που θα βρεις συγκεντρωμένους όλους τους προμηθευτές υλικών και εργαλείων αλλά και πού θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για να εμπνευστείς, σημείωσε την ημερομηνία!

Δες πώς περάσαμε στη Χειροτέχνικα στην Αθήνα και έλα να γνωριστούμε στο Ηράκλειο!


Info:
Χειροτέχνικα Κρήτη 2017
ΔΕΚΚ Κρήτης, Γούβες Ηρακλείου
2 & 3 Δεκεμβρίου 2017
10.00- 21.00
Είσοδος για το κοινό (5 €/άτομο/ημέρα - Προπώληση 4 - ΑΜΕΑ/Παιδιά έως 18 ετών: δωρεάν)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια