Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Πάσχα 2017 : Ο απόλυτος οδηγός για το νονό και τη νονά

Το Πάσχα πλησιάζει και οι νονοί και οι νονές πρέπει να αρχίσουν να ψάχνουν σιγά σιγά τη λαμπάδα και τα δώρα για το βαφτιστήρι τους.

Ο απόλυτος οδηγός για το νονό και τη νονά Πάσχα 2017

Αν είσαι νονός ή νονά δεν πρέπει να το βλέπεις ως υποχρέωση και αγγαρεία το να διαλέξεις τα δώρα για το βαφτιστήρι σου. Σκέψου ότι το βαφτιστήρι, είτε είναι αγόρι είτε είναι κορίτσι, περιμένει με ανυπομονησία να σε δει πρωτίστως και φυσικά να λάβει τα δώρα του.

Continue Reading
2 σχόλια
Share:

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

DIY Πώς να ζωγραφίσεις εύκολα Πασχαλινά αυγά - Guest Post

Έχω αρκετές μέρες να γράψω στο blog και χαίρομαι που επιστρέφω με ένα guest post , δηλαδή μια συνεργασία με μία blogger που διαβάζω καιρό και τη θαυμάζω καιρό για τις πρωτότυπες ιδέες της και την αισθητική της. Είναι η Χριστίνα από το ιστολόγιο Art decoration and crafting και πάμε να δούμε απευθείας τι έχει να μας δείξει.


Πρώτη φορά στο blog της Δέσποινας και ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη!  Είναι μία από τις bloggers που θαυμάζω και εκτιμώ απεριόριστα όχι μόνο για τα πολλά της ταλέντα που τα γνωρίζετε πολύ καλά αλλά για το ήθος της και την δοτικότητα της.  Μοιράζει απλόχερα τις γνώσεις της και βοηθάει όποιον της το ζητήσει, συμπεριλαμβανομένου και εμένα.

DIY Πώς να ζωγραφίσεις εύκολα Πασχαλινά αυγά - Guest Post

Και φυσικά επίσκεψη ήρθα, δεν θα ερχόμουν με άδεια χέρια.  Και μιας και οι μέρες το απαιτούν ήρθα με μια εύκολη πασχαλιάτικη κατασκευή.  Και όταν λέω εύκολη το λέω και το εννοώ!!!

Continue Reading
12 σχόλια
Share:

Ψάξε/Search