Θέλεις να γίνεις νονά;Το νέο μας site ψάχνει τίτλο!Update:Το #edityourlifemag έγινε site και σε περιμένουμε να το ανακαλύψεις!

Το site θα έχει να κάνει με την προσφορά και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε η μία την άλλη. 
Εγώ είχα μια φλασιά, μια ιδέα, αναλαμβάνω την αρχισυνταξία και την επιμέλεια και μαζί με όλη τη συντακτική ομάδα θα βάλουμε τα δυνατά μας να σε βοηθήσουμε να αλλαξεις τη ζωή σου!

Αν θέλεις να γίνεις μέλος της συντακτικής ομάδας διάβασε εδώ 


 Όμως,κορίτσι, κάνε μου μια χάρη πριν στείλεις το μέιλ σου: μην έχεις στο νου σου τα παραδοσιακά γυναικεία site, δε θέλουμε να κάνουμε μια ξεπατικωτούρα, υπάρχουν άπειρα τέτοιου είδους εκεί έξω!Επίσης έχε στο νου σου ότι βασική προϋπόθεση για μόνιμη συνεργασία, είναι κάποιες βασικές γνώσεις και φυσικά μεγάλο ρόλο θα παίξει η ποιότητα κειμένου και φωτογραφιών σε κάτι στο οποίο είσαι πολύ καλή (είτε αυτό είναι το μακιγιάζ, είτε το στιλ, είτε η ψυχολογία, είτε οι συμβουλές,είτε το blogging, ό,τι εμπνέει εσένα!) 
Με τι ακριβώς θα ασχολείται αυτό το περιοδικό;
Αυτό που σκέφτομαι εγώ θα έχει άμεση σχέση με το blogging, θα σε βοηθάει να γίνεις καλύτερη blogger, όχι μόνο πιο όμορφη. Θέλει να καταρρίψει το στερεότυπο ότι η ομορφιά είναι εξωτερική υπόθεση μόνο και θέλει σου δείξει πώς να γίνεις πιο όμορφη από μέσα προς τα έξω.Θέλει να σε πείσει ότι ήδη είσαι όμορφη έτσι όπως είσαι, αρκεί να το πιστεύεις.Θέλει να σε κάνει μοναδική, στο στιλ,στο γράψιμο, στο μακιγιάζ. Θέλει πολλά....
Φυσικά, δε μπορώ να τα κάνω μόνη μου, συνοδοιπόρος μου σ'όλο αυτό είναι η συντακτική μας ομάδα, αλλά τίποτα δε μπορεί να γίνει χωρίς εσένα,κορίτσι! Σε χρειαζόμαστε!
Κατ'αρχήν για να διαλέξουμε τίτλο!
Γράψε μου στα σχόλια τον τίτλο που προτείνεις!
Για να μη χάνειςτίποτα καινούριο συμπλήρωσε το e-mail σου

Update:Το #edityourlifemag έγινε site και σε περιμένουμε να το ανακαλύψεις!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου