Σε λίγες μέρες μπαίνει ο Ιούνιος και όλες θέλουμε να είμαστε έτοιμες για την παραλία. Για τις περισσότερες από μας αυτό σημαίνει να χάσουμε μερικά κιλά, όχι τόσο γιατί πρέπει αλλά γιατί θα μας κάνει να αισθανθούμε καλύτερα. Πώς όμως θα χάσουμε κιλά χωρίς να στερηθούμε τίποτα;Και ακόμα καλύτερα :πώς θα γλιτώσουμε από τα κιλά των διακοπών;


10 βήματα για να χάσεις κιλά χωρίς να στερηθείς τίποτα


1.Τρώμε 5 γεύματα τη μέρα για να ενεργοποιήσουμε το μεταβολισμό μας.Ο μεταβολισμός μας δουλεύει καλύτερα όταν τρώμε κάθε 3 ώρες και όχι όταν παραλείπουμε γεύματα.

Πριν λίγες μέρες ανέβηκε το πρώτο μέρος της βόλτας μου στο Φεστιβάλ ανακύκλωσης και σήμερα ακολουθεί το δεύτερο μέρος.
Σήμερα θα δούμε κυρίως τις συμμετοχές από Δημοτικά Σχολεία και Παιδικούς Σταθμούς της Θεσσαλονίκης και μερικά ακόμη περίπτερα που συμμετείχαν.

2ο Φεστιβάλ Ανακύκλωσης Θεσσαλονίκης

Μείνετε μέχρι το τέλος γιατί οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Θεσσαλονίκης είχαν από τα πιο εντυπωσιακά περίπτερα και αξίζει να τα δείτε.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη και για καλή μου τύχη πληροφορήθηκα ότι διεξάγεται Φεστιβάλ Ανακύκλωσης και Έκθεση Βιβλίου στο χώρο της ΔΕΘ. Εννοείται πήγα και στα δύο, τα ευχαριστήθηκα πάρα πολύ, καθώς η διοργάνωση ήταν άψογη και είμαι εδώ για να σας μεταφέρω εικόνες από το Φεστιβάλ Ανακύκλωσης που σίγουρα θα σας γεμίσει έμπνευση και ιδέες.

2ο Φεστιβάλ Ανακύκλωσης Θεσσαλονίκης

Το βασικό σύνθημα του Φεστιβάλ ήταν "Κάνε το καλό και ...ριξ΄το στο σωστό κάδο" που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη.Σε παλιότερη ανάρτησή μου θα βρεις περισσότερα για την οικιακή διαχείριση απορριμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών  μαζί με πολλά tips για να εφαρμόσεις την ανακύκλωση σπίτι σου.Πέρσι πήρα πρώτη φορά μαγιό στη βαφτιστήρα μου, τη Ναταλία (τα προηγούμενα καλοκαίρια ήταν πολύ μικρή και βουτούσε ελάχιστα και συνήθως
μόνο με την πάνα της). Πέρσι λοιπόν της πήρα πρώτη φορά μαγιό και σκέφτομαι να το επαναλάβω και φέτος.

Τα 12 πιο χαριτωμένα παιδικά μαγιό για κορίτσια

Το περσινό μαγιό λοιπόν, ήταν ένα μπικίνι με τον τουίτι. Φέτος σκέφτηκα να διαλέξω κάτι διαφορετικό, οπότε περισσότερο έψαξα για ολόσωμο μαγιό.

Ήρθε η ώρα νομίζω να σας πω πώς πέρασα το φετινό Πάσχα αλλά και να σας αποκαλύψω τι έστειλα και τι έλαβα στην Πασχαλινή ανταλλαγή που διοργάνωσε η Ζήνα από το ιστολόγιο Efzin Creations

#SecretBunny2016 και πώς πέρασα το Πάσχα

Η κρυφή μου κουνελίτσα ήταν η Σωτηρία από το My Little Cozy World και μου έστειλε ένα χειροποιήτο κολιέ στα αγαπημένα μου χρώματα και μια γλυκύτατη Πασχαλινή κάρτα

Αύριο είναι η γιορτή της μητέρας και αποφάσισα να σου δείξω πώς θα της φτιάξεις ένα μπουκέτο από κάλλες (κρίνους) από πολυμερικό πηλό!
Θα δεις πώς να το φτιάξεις βήμα βήμα με οδηγίες για αρχάριους.

Polymer clay tutorial : Flower Calla /Lily for mother's day