Confessions of a blogger #3 με θέμα τις διακοπές

Κορίτσι, τι κάνεις; Πού σε βρίσκω;
   Εγώ είμαι εδώ μ’ένα ακόμα εξομολογητικό ποστ.
Βρίσκομαι ακόμα σε διακοπές, αλλά μη βιάζεσαι να ζηλέψεις, ο λόγος που παρατάθηκαν τόσο πολύ οι διακοπές μου φέτος δεν είναι απαραίτητα ευχάριστος. 
Confessions of a blogger 3
           

 Προσπαθώ όμως να κάνω ευχάριστες όλες τις στιγμές που θα έχω ακόμα με τους δικούς μου ανθρώπους, εδώ στο χωριό, μακριά από τις ειδήσεις, σχεδόν μακριά κι απ’τον πολιτισμό γιατί ξέρω ότι θ’αργήσω να τους ξαναδώ. Κι έτσι τις αναγκαστικές διακοπές τις κάνω ευκαιρία για να παρατείνω λίγο ακόμα το καλοκαίρι μου, τις βόλτες στην παραλία, τις κουβέντες, τα γέλια και τα πειράγματα κάτω απ’το αρμυρίκι, ακόμα και τη μελαγχολία του αποχωρισμού.Αύριο ετοιμάζω βαλίτσες, μεθαύριο η παράταση τελειώνει...
     Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, το μπλογκ μου έχει μείνει λίγο πίσω.
Σου είχα πει σε προηγούμενη επικοινωνία μας ότι τα ποστ του καλοκαιριού ήταν ήδη προγραμματισμένα κι έτοιμα πριν ξεκινήσουν οι διακοπές, καθώς εδώ που βρίσκομαι δεν έχω σταθερή σύνδεση στο ίντερνετ , ούτε χρόνο για μπλογκινγκ. Οι προγραμματισμένες αναρτήσεις όμως έφτασαν στο τέλος τους πριν τελειώσουν οι διακοπές μου και το μπλογκ έμεινε κενό εδώ και δέκα μέρες.
    Η αλήθεια είναι ότι αυτό το φέρω βαρέως, γι’αυτό και παρά το γεγονός ότι δε με βολεύει να δουλεύω σε άλλον υπολογιστή εκτός απ’το δικό μου, δανείστηκα το λαπτοπ της αδερφής μου και να’μαι.
    Ξέρω ότι έχουμε αφήσει συζητήσεις στη μέση, καθώς έχεις ήδη δει στο ίνσταγκραμ τις προετοιμασίες για τη βάφτιση της Ναταλίας και σε είχα ζαλίσει κι εδώ για το φόρεμα, οπότε θα θέλεις να μάθεις το πώς ήταν η βάφτιση και η όλη διαδικασία για μένα που έγινα πρώτη φορά νονά και μάλλον και τελευταία,  καθώς η αγάπη που νιώθω για τη Ναταλία είναι κάτι που δε νομίζω ότι θα νιώσω ποτέ για άλλο παιδί.
    Εκτός από το ποστ για τη βάφτιση που σου ετοιμάζω, θέλω να σου δείξω κι ένα δυο ωραία μέρη που επισκέφτηκα φέτος εδώ στην Κρήτη και να μιλήσουμε λίγο πιο διεξοδικά για τις διακοπές μας, κορίτσι, οπότε αυτό είναι άλλο ένα ποστ στα σκαριά.
    Επίσης μετά από τόσους μήνες έχω αρκετό υλικό για empties ποστ με πράγματα που χρησιμοποίησα όχι μόνο εγώ αλλά και οι υπόλοιποι της οικογένειας και θέλω να στα δείξω πριν από την αναχώρησή μου.
     Ακόμη κάτι που νομίζω ότι θα σε ενδιαφέρει είναι ότι ετοιμάζουμε πυρετωδώς το επόμενο τεύχος του #edityourlifemag, που θα δημοσιευθεί τον Οκτώβριο,  και έχουμε μερικές ενδιαφέρουσες «δράσεις»  σε εξέλιξη στις οποίες μπορείς να πάρεις μέρος κι εσύ! Αν μας ακολουθείς στο facebook ή στο instagram θα ξέρεις σε τι αναφέρομαι, αν όχι θα στα εξηγήσω ελπίζω σύντομα κι από’δω πιο αναλυτικά.
    Τέλος, εσκεμμένα αποφεύγω να σχολιάσω τις πολιτικές εξελίξεις που σημάδεψαν το καλοκαίρι μας και μάλλον θα επισκιάσουν και το φθινόπωρό μας αν τις αφήσουμε να κυριαρχήσουν στις σκέψεις μας. Γι’αυτό και ο μόνος τρόπος να τις αντιμετωπίσουμε εκτός από την ορθή λογική, είναι το χιούμορ και η σάτιρα, μακριά από συναισθηματισμούς, φανατισμούς και άλλους –ισμούς. Με χιουμοριστική διάθεση λοιπόν ετοίμασα κάτι και γι’αυτό το θέμα σε συνεργασία με ένα νέο σατιρικό κανάλι στο youtube που ίσως αποφασίσω να μοιραστώ μαζί σου για να αποφορτίσω την ατμόσφαιρα. Δεν ξέρω ακόμα αν θα το ανεβάσω εδώ γιατί είναι μία άλλη πλευρά του εαυτού μου που δεν έχει φανεί ποτέ σ’αυτό το ιστολόγιο και δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να την εντάξω σ΄αυτό.
     Μετά από όλα αυτά που σου εξομολογήθηκα σήμερα κορίτσι, θέλω να μου πεις κι εσύ τη γνώμη σου για όποιο από τα παραπάνω θέλεις και να μου δώσεις λίγο χρόνο να επανέλθω γιατί έχω πολλά να σου πω, πολλά νέα και ενδιαφέροντα που σου ετοιμάζω, αλλά θέλουν όλα το χρόνο τους…

    Εσύ πότε επέστρεψες από διακοπές;Μήπως είσαι ακόμα σε διακοπές όπως εγώ; Τι καινούριο ετοιμάζεις για το μπλογκ σου; Ποια θα είναι η επόμενή σου ανάρτηση; Ενημέρωσέ με λίγο τι γίνεται και τι παίζει εδώ στη γειτονιά μέχρι να επιστρέψω οριστικά.
Καλώς σε ξαναβρήκα!
Υ.Γ. Μετά από τόσο καιρό που είχα να γράψω πίστεψέ με πραγματικά είχα τρακ όταν ξεκινούσα αυτό το ποστ. Ίσως να’χω ακόμα λίγο…




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια