Πώς να γίνεις διάσημος blogger σε 10 απλά βήματα

Σήμερα αποφάσισα να ασχοληθούμε με το blogging και μάλιστα με το πώς να γίνεις διάσημος στο χώρο.

 Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζεσαι!

Η συνταγή για το πώς να γίνεις διάσημος blogger κατακλέβοντας τους άλλους bloggers είναι εύκολη, γρήγορη και δοκιμασμένη!

Χρησιμοποιείται από πολλούς διάσημους και άσημους που θέλουν να αυτοαποκαλούνται bloggers και έχει μεγάλη επιτυχία και στις περισσότερες των περιπτώσεων αρκετά έσοδα.

Κι αν δεν έχει έσοδα έχει πάντως μεγάλη επισκεψιμότητα.

How to be a famous blogger in 10 steps

Πάμε να αναλύσουμε ένα ένα τα βήματα για το πώς θα το εφαρμόσεις στην πράξη.



10 βήματα για να γίνεις διάσημος blogger


1.Δημιούργησε ένα ιστολόγιο σε κάποια από τις γνωστές πλατφόρμες για blogging.

2.Βρες ένα πιασάρικο καραμπινάτο όνομα για το blog σου. Προσωπικά θα σου πρότεινα το : Copypaste.gr και το topaizwblogger.com αλλά δεν ξέρω αν θα σου αρέσουν.

3.Μη βάλεις φωτογραφία σου στο blog σου, δε χρειάζεται να ξέρουν όλοι ποιος είσαι, θα μάθουν στην πορεία

4.Ξεκίνα να γράφεις, συγγνώμη ήθελα να πω να κλέβεις, τις πρώτες σου αναρτήσεις.

5.Βρες πιασάρικα θέματα από άλλα ιστολόγια και αντέγραψε το κείμενο όπως είναι.

6.Χρησιμοποίησε την αλάνθαστη συνταγή για τον τέλειο τίτλο:
Παραδείγμα: Βάζει κόλλα πάνω στο μπουκάλι!Το αποτέλεσμα δε θα το πιστεύετε! (σσ. το πιστεύουμε , κάνει ντεκουπάζ, αλλά πού να σου εξηγώ....)

7.Κάτω κάτω στην ανάρτηση βάλε ένα link για την πηγή. ΠΡΟΣΟΧΗ: το link αυτό πρέπει οπωσδήποτε να είναι no-follow, μην τυχόν και πάρει έστω λίγο SEO o καημένος blogger που κατάκλεψες. ΠΡΟΣΟΧΗ 2: Η γραμματοσειρά για το link πρέπει να είναι η μικρότερη που υπάρχει. Άμα δε φαίνεται και καθόλου ακόμα καλύτερα.

8.Μπορείς να κάνεις την ίδια διαδικασία και με αγγλόφωνα ιστολόγια, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να μεταφράσεις τα κείμενα και είναι πιο πολύς κόπος. Ωστόσο αυτό έχει το πλεονέκτημα ότι η blogger που έκλεψες μάλλον δε θα σε ανακαλύψει ποτέ. Σκέψου το!

9.Πάτα Δημοσίευση και μην ξεχάσεις να τιγκάρεις το blog σου στις διαφημίσεις:Χρησιμοποίησε το Google adsense, χρησιμοποίησε Affiliate δικτυα, ό,τι βρεις μπροστά σου κότσαρέ το.Ακόμα και διαφήμιση για αυξητική στήθους κάτω από παιδικές κατασκευές είναι μια χαρά, μην το σκέφτεσαι καν!

10.Συνέχισε το ίδιο βιολί μέχρι να σε ανακαλύψει κάποιος. Όταν γίνει αυτό πες του με ύφος και τουπέ ότι του κάνεις και διαφήμιση από πάνω.Αν δεν πειστεί και επιμείνει για να μην πάρει το θέμα τη νομική οδό που δε σε πολυσυμφέρει τότε κλέψε κάποιον άλλον που έγραψε για παρόμοιο θέμα. Στο παραπάνω παράδειγμα με το ντεκουπάζ λόγου χάρη, βάλε φωτογραφίες από ένα άλλο blog που θα έχει κάνει ντεκουπάζ σε μπουκάλι και είσαι έτοιμος. Ούτε γάτα , ούτε ζημιά!

Be a famous blogger the ultimate guide

Αν δε σε έπεισα ακόμα ότι αυτή η συνταγή είναι αλάνθαστη, θα σου αναλύσω παρακάτω και τα πλεονεκτήματα που έχει το να κλέβεις άλλους bloggers για να γίνεις διάσημος και να επωφεληθείς από τη δουλειά τους.Και πίστεψέ με, δεν είναι λίγα! Ξεκινάμε!


Πλεονεκτήματα

1.Δε χρειάζεται να επενδύσεις σε μία καλή φωτογραφική μηχανή ούτε να μάθεις να χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας!Θα βρίσκεις τις φωτογραφίες έτοιμες και θα τις κλέβεις έτσι απλά με ένα απλό δεξί κλικ και "Αποθήκευση εικόνας ως". Ιδιοφυές;

2.Δε χρειάζεται να χρησιμοποιείς το μυαλό σου για να βρίσκεις ιδέες για αναρτήσεις. Έχουν σκεφτεί άλλοι πριν από σένα για σένα!Εσύ απλά θα παρακολουθείς κάποια "καλά" ιστολόγια και θα κλέβεις ό,τι σου αρέσει!

3.Δε χρειάζεται να έχεις στο σπίτι σου ούτε καν μια κόλλα κι ένα ψαλίδι για τις κατασκευές σου!Οι bloggers που κλέβεις έχουν τόνους υλικά και κάνουν με αυτά απίστευτα πράγματα που εσύ δεν έχεις δει ούτε στον ύπνο σου, αλλά φυσικά στο blog σου και στα social media θα τα πλασάρεις για δικές σου δημιουργίες!

4.Το 99.9% των επισκεπτών του blog σου δε θα καταλάβει ποτέ τίποτα!Θα νομίζει ότι εσύ σκέφτηκες όλες αυτές τις ιδέες και μάλιστα θα τις μοιράζεται αφειδώς στο facebook για να γεμίζει των τοίχο των φίλων του που τυχαίνει να ασχολούνται με το blogging με τα δικά σου άρθρα. Αυτοί οι υπερτέλειοι επισκέπτες ΣΟΥ όταν πρόκειται για τα blog των φίλων τους δε θα μπουν καν στον κόπο να τα διαβάσουν γιατί o τίτλος Πώς να κάνεις ντεκουπάζ σε μπουκάλι δεν είναι το ίδιο πιασάρικος με το "Βάζει κόλλα στο μπουκάλι!Το αποτέλεσμα;Δε θα το πιστεύετε!" (είδες πόσο χρήσιμη ήταν η συμβουλή μου για τέλειους τίτλους;)

5.Δε θα κουράζεσαι καθόλου γιατί το copy paste δε συγκρίνεται με τον κόπο που θέλει μια κατασκευή ή μια συνταγή για να γίνει ή ένα άρθρο από καρδιάς για να γραφτεί. Έτσι θα μπορείς να ανεβάζεις στο μπλογκ σου 10 αναρτήσεις τη μέρα ώστε να ανεβάζεις την επισκεψιμότητά σου και άρα το SEO σου και άρα τα έσοδά σου!Συγχαρητήρια!

10 steps to be a famous blogger

Για να μη λες όμως ότι δε σε ενημερώνω σφαιρικά, θα σου πω και τα μειονεκτήματα αυτής της μεθόδου που θα σε βοηθήσει να γίνεις διάσημος blogger. Πάμε να τα δούμε κι αυτά για να μη λες ότι δε σε προειδοποίησα.


Μειονεκτήματα

1. Πιθανώς αυτός τον οποίο έκλεψες να σε ανακαλύψει και να σου ζητήσει τα ρέστα. Μην πτοείσαι!Όπως έγραψα και παραπάνω θα πάρεις ύφος και με τουπέ θα του πεις ότι του κάνεις και χάρη! Αν το πάει παραπέρα και ακολουθήσει τη νομική οδό μην ανησυχείς!
Οι νόμοι για τα πνευματικά δικαιώματα στην Ελλάδα είναι σχεδόν ανύπαρκτοι, οπότε πιθανόν να μην έχεις καθόλου συνέπειες γι'αυτό που έκανες.
Σε περίπτωση όμως που σε ενδιαφέρει, το copy paste αλλά και η οικειοποίηση φωτογραφιών συνιστά ΚΛΟΠΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ .
 Αλλά και πάλι μην αγχώνεσαι. Το μόνο μέρος που θα δεις αυτά τα γράμματα κεφαλαία είναι εδώ, μέσα στη φράση που μόλις έγραψα. Για όλους τους υπόλοιπους αυτά είναι ψιλά γράμματα...

Υ.Γ. Μη με ρωτήσετε στα σχόλια τι έγινε, δε συνέβη κάτι σε μένα (τουλάχιστον κάτι καινούριο) και δεν κάνω αυτή την ανάρτηση για μένα.

Την κάνω για όλες τις κλεμμένες αναρτήσεις που καθημερινά κατακλύζουν τον τοίχο μου στο facebook και μου ανάβουν τα λαμπάκια.

Υ.Γ.2 Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα πάνω σε αυτό το θέμα, βιβλίο θα μπορούσε να γίνει, αλλά δε θέλω να επεκταθώ άλλο.Αν θέλετε μιλήστε εσείς για μένα., πείτε εσείς τα υπόλοιπα.

 Γράψτε κι εσείς τις σκέψεις σας στο ιστολόγιό σας.Ή αν είστε ένας/μία από μας που δεν κάνουμε copy - paste χρησιμοποιήστε αυτό το banner στη sidebar σας.
How to be a famous blogger in 10 steps



Υ.Γ.3 Αν είστε ένας από αυτούς τους blogger που περιγράφω παραπάνω σας παρακαλώ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ! Υπάρχει τρόπος να "κλέβετε" πιο νόμιμα!

Βάλτε το γελοίο τίτλο σας, κλέψτε ακόμα και μια φωτογραφία, αλλά τουλάχιστον μην κλέβετε όλο το κείμενο!Πάρτε μία παράγραφο και μετά βάλτε ένα ρημαδολινκ που να λέει "για να δείτε τη συνέχεια επισκεφτείτε το Χ blog" .

Όχι ότι αυτό είναι το σωστό και θα σας δώσουμε άφεση αμαρτιών.

Και πάλι συνιστά ΚΛΟΠΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ η αναδημοσίευση κειμένου και φωτογραφιών χωρίς πρότερη έγγραφη άδεια του ατόμου που κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα.Αλλά δε ζούμε σε έναν ονειρικό κόσμο και έτσι δεν περιμένω να σταματήσετε αυτό που κάνετε. 

Απλά σας δίνω μια εναλλακτική για να πλήττετε λιγότερο τους bloggers που πραγματικά δουλεύουν. Που μια ανάρτηση θα τους φάει 5 μέρες προετοιμασίας.Που δε γράφουν κάθε μέρα γιατί δεν έχουν κάθε μέρα ιδέες,χρόνο, όρεξη για να δημιουργήσουν καινούρια πράγματα και άρα καινούριες αναρτήσεις.


Για τους αληθινούς bloggers που μπορεί να μην τους ξέρει το δικό σας κοινό αλλά εσείς τους ξέρετε πολύ καλά.



Δημοσίευση σχολίου

29 Σχόλια

  1. Ω, κορίτσι !!!
    Στο μυαλό μου είσαι....
    Τις τελευταίες μέρες βλέπω πολλά τέτοια άρθρα και δεν χρειάζεται να είσαι blogger ή να έχεις γνώσεις για να καταλάβεις ότι το άρθρο είναι κλεμμένο!!!
    Και το απίστευτο είναι ότι έχουν πολλή επισκεψιμότητα, πολλά shares και likes στο facebook.
    Να τρελαίνεσαι δηλαδη!!!!
    Πολύ όμορφο και καλογραμμένο το άρθρο σου!
    Την καλημέρα μου με πολλά χαμόγελα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς με τρελαίνει κι εμένα!Η επισκεψιμότητα και τα shares!
      Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το άρθρο μου!
      Καλημέρες!

      Διαγραφή
  2. Βρε κορίτσι τι άρθρο είναι αυτό που έγραψες!!!!! Μακράν το καλύτερο για τις κλοπές!!! Αν και δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου κάτι για δική μου κατασκευή εν τούτοις κι εγώ τρελαίνομαι πως blogs που ουσιαστικά δεν έχουν τίποτα να σου παρουσιάσουν πετυχαίνουν να είναι πάντα και παντού μπροστά σου... ειλικρινά μάλλον είμαι αγράμματη σε αυτό το κομάτι!

    artdecorationcrafting.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ! Μπράβο Δέσποινα και με την πρώτη ευκαιρία θα γράψω και εγώ μία γιατί έχω στο μυαλό μου και άλλου είδους κλοπές που δεν φαίνονται.. αλλά γίνονται και με πρωτότυπο τρόπο που πραγματικά με έχουν κουράσει και με έχουν αηδιάσει κάποιοι Bloggers! Είναι και ένας από τους λόγους που έχω καιρό να κάνω ανάρτηση.. Το μπανεράκι που λες είναι η προ-τελευταία φωτογραφία έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υποκλίνομαι! Τα είπες όλα και γέλασα τρελά. Αφού πρώτα έχω κλάψει από τα νεύρα μου ουκ ολίγες φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστω για αυτη την αναρτηση! Γραφεις τοσες πολες αληθειες εδω. Αν εστω και μια blogger καταλαβει κατι ειναι κι αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ενταξει ειμαι μαλλον γαιδαρα, αλλα το διασκεδασα το κειμενο σου πολυ! Αυτη η ειρωνια χρειαζεται πολλες φορες δυστυχως, αν και δεν ιδρωνει το αυτακι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που να έβαζες και τις κλοπές που γίνονται στο instagram! Λογαριασμοί με μεγάλο αριθμό ακολούθων κάνουν copy paste φωτογραφίες άλλων και γεμίζουν το feed τους, έτσι απλά... και εκεί μιλάμε για ένα απλό tag (που μπορείς να βάλεις) ή έστω # αν φοβάσαι ότι θα σου φύγει ο ακόλουθος! Οι περισσότεροι κλέβουν και δε δανείζονται! Είναι ωραίο να δανείζεσαι φωτογραφίες και υλικό άλλου γιατί έτσι βοηθάει ο ένας τον άλλο. Υπάρχουν πολλοί έξυπνοι τρόποι εάν έχεις στερέψει. Τα guest blogpost, τα link ή αν μιλάμε για instagram μπορείς απλά να ζητήσεις να αλληλοδημοσιεύσεις με κάποιον φίλο blogger φωτοραφία κάνοντας tag ο ένας τον άλλο! Φυσικά όλα αυτά προϋποθέτουν και το ανάλογο ήθος που λείπει εξαρχής (προφανώς). Δεν μου έχει συμβεί να με κοπιάρουν γιατί προφανώς δεν έχω πολλούς ακόλουθους αλλά δυστυχώς έχω δει μέχρι και site να ποστάρουν έτσι φωτογραφίες... Φιλικά Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαβάζω τον τίτλο της ανάρτησης και είμαι σίγουρη τι πρόκειται να διαβάσω κάνοντας κλικ!!! Το διασκέδασα και εγώ να σου πω την αλήθεια. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να βρούμε το δίκιο μας δυστυχώς. Θυμάμαι στο ξεκίνημά μου είχα ζητήσει άδεια για μία μετάφραση ενός άρθρου που βρήκα ενδιαφέρων, μου την έδωσαν με ενθουσιασμό που θα το μετεφραζα στα ελληνικά και ξαφνικά βλέπω ένα σχόλιο (από διάσημο blogger φυσικά) που λίγο πολύ μου έλεγε ότι του έκλεψα το άρθρο TOY στο οποίο δεν υπήρχε ούτε αναφορά ούτε πηγή ούτε τίποτα που να οδηγεί στο αγγλόφωνο κείμενο.... Θίχτηκε ο κλέφτης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπέροχο κείμενο!! Ωραίο το ύφος και καλογραμμένο!! Μπράβο!! Ελπίζω ...να ιδρώσει το αυτί κάποιων. Αλλά ...όντως θα ιδρώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πετυχημένη η συνταγή, έχεις δίκιο. Τα είπες απλά και καθαρά. Δυστυχώς δεν θα σταματήσει ποτέ αυτό το "επαγγέλμα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ ωραίο κείμενο με υπέροχα παραδείγματα! Συγνώμη που θα το πω, και μην με περάσεις για αναίσθητη αλλά το κατα διασκέδασα με το καυστικό σου χιούμορ! Όμως και εγώ πιστεύω πώς δεν ιδρώνει το αυτάκι τους! Και πώς να ιδρώσει αφού ούτε καν ακούνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πες τα ρε Δέσποινα!! Αλλα Δυστυχώς οι.κλέφτες δεν.νοιάζονται για κατι τέτοια... εγω το.απολαυσα παντως!!respect!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ενα μεγαλο μπραβο και χειροκροτημα μαζι!!! Τα ειπες ολα τελεια!Το κοπυ ραιτ ειναι τραγικο. Αλλα ακομα και να γραψεις παρομοιο κειμενο για να παρεις λιγη απο την δοξα του διπλανου σου ειναι κλεψια και γαιδουρια μαζι. Ο κοσμος που σε διαβαζει πραγματικα ξερει το υφος που γραφεις και αναγνωριζει. Δεν μπορει ξαφνικα να γράφεις για κατι που δεν κατεχεις. Για μενα ειναι απαραδεκτα ολα αυτα αλλα τολμαει κανεις να μιλησει. Να πει τα πραγματα με το ονομα τους και ας βγει ο κακος? Οοοοχιιιι!!! Υπεροχο κειμενο και καταπληκτικη η καυστικη γραφη σου. Μπραβο και παλι κοριτσι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εξαιρετικό άρθρο Δέσποινα!!! Πόσο έχουμε όλες υποφέρει από την αντιγραφή ή καλύτερα από την θρασυτατη κλεψια είναι κάτι παραπάνω από γνωστό. Μίλησες για όλες μας, μπράβο σου κι ευχαριστούμε !!! 😘😘😘😘😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάθισα κι εγώ με ενδιαφέρον να διαβάσω συμβουλές για το πώς να γίνεις διάσημος blogger και τελικά καταδιασκέδασα με το καυστικό χιούμορ σου! Καλογραμμένο άρθρο, με πικρές αλήθειες! Δυστυχώς υπάρχουν και τέτοια φαινόμενα στο blogging, όπως παντού άλλωστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δυστυχώς Δέσποινα μου,ο κυβερνοχώρος,κρύβει εκπλήξεις,και αν δεν ξέρεις να τις διαχειριστείς σωστά μάλλον δυσαρεστημένος θα βγεις.Σιγουρα η υποκλοπή δεν είναι το καλύτερο αλλά συμβαίνει ... Ωραία ανάρτηση...Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα Δέσποινα..βάζω κουκούλα,γάντια και ξεκινάω τις κλοπές...Μωρέ επειδή δεν εχω και πολύ χρόνο μήπως να κλέψω εσένα???Ερχομαι να σε κλέψω λοιπόν...ωχ τι?νόμιζες άρθρο σου???Οχι οχι εσένα θα κλέψω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. φταίει ομως κι ο κόσμος που τους διαβάζει και τα μοιράζει, άσε που τους αφήνουν και σχόλια με συγχαρητήρια. Βλέπεις φωτογραφίες με να κάτι watermarks, άλλα σπίτια, άλλες κυρίες (κυρίως) και από κάτω σχόλια "μπράβο παιδιά, είστε καταπληκτικοί!!!11 και λες μετα εγώ σε ποιον απευθύνομαι? σε άλλους μπλόγκερ μάλλον που σε νιώθουν! Πολύ καλό το άρθρο πάντως, πρέπει να μοιραστεί να το καταλάβουν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κι εγώ που είπα πως θα σε διαβάσω και μέχρι να τελειώσω το κείμενο θα γίνω διάσημη...χαχα!

    Τα είπες όλα και τα είπες με χιούμορ...βέβαια πολύ φοβάμαι πως οι κλέφτες χαμπάρι δε θα πάρουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τέλεια ανάρτηση Δέσποινα! Σε χάρηκα όσο δεν πάει! Έτσι για να μαθαίνουν οι καινούργιοι και να θυμούνται οι παλιοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπράβο Δέσποινα, εξαιρετική η ανάρτησή σου για ένα θέμα που λίγο πολύ το έχουμε αντιμετωπίσει κάποια στιγμή. Καταπληκτικό το καυστικό σου χιούμορ! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Υπέροχο κείμενο...!!!Εγώ είμαι μια νέα blogger και μπορεί να παίρνω ιδέες από άλλα blog, αλλά δεν έχω ποτέ κλέψει κάτι δικό τους! Το ''αστείο΄΄ είναι ότι ενώ εμείς σπάμε το κεφάλι μας για τουλάχιστον ένα άρθρο την ημέρα άλλοι ανεβάζουν δέκα, όπως και έγραψες!! Πολλά συγχαρητήρια και πάλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πολυ καλο το αρθρο σου,ειμαι καινουρια κι εγω στο blooging.Εχω ακουσει κι εχω δει κι εγω αντιγραφες αλλα οχι σε σημειο copy paste.Τραγικο απλα,μου αρεσει ο τροπος που την λες με το γαντι, τελειος συνεχισε ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μια χαρα τα λες Δεσποινα μου εσύ.. με το πανεξυπνο χιουμορ σου.. θα το καταλαβουν ομως οσοι κανουν υποκλοπες λες; λιγο δυσκολο να το πιστεψω απλα θα το προσπερασουν και θα πουν ωχ και τι με νοιαζει εμενα τι γραφει εδώ..!!
    τι απλουστερο να αναφερουν τις πηγές απο οπου τα παιρνουν!!
    Πολύ καλη προσπαθεια Δεσποινα !!! φιλακιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τα άρθρα σου είναι απλά κορυφαία, για να πω την αλήθεια νοιώθω λίγο χαζή γαιτι κάθομαι ώρες να φτιάχνω πολλά πράγματα για το blog μου αλλά τελικά δεν . Δεν επισκέπτονται πολλοί το blog μου ... syntagouleseukoles.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι θα ήθελες να με ρωτήσεις;