Γιατί δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις τη Χειροτέχνικα που ξεκινάει σε 2 μέρες

Σε 2 μέρες οι λάτρεις της Χειροτεχνίας θα γίνουμε μια μεγάλη παρέα στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και για ένα τριήμερο θα γιορτάσουμε τη χαρά της δημιουργίας!
Στη Χειροτέχνικα θα περιηγηθείς ανάμεσα σε νέα, αλλά και διαχρονικά υλικά, θα παρακολουθήσεις νέες τεχνικές και θα γνωρίσεις ανθρώπους που μοιράζεσαι το ίδιο μεράκι για τη δημιουργία.


Με πάνω από 50 σεμινάρια μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε αυτά της ραπτικής, της διακόσμησης, του εργόχειρου και πολλών άλλων. 

 Δες παρακάτω τα αγαπημένα μας


Εκτός από τα σεμινάρια, μπορείς να παρακολουθήσεις και πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις στην αίθουσα παρουσιάσεων με μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων. Από τις τεχνικές χειροποίητου κοσμήματος και τους μύθους του πολυμερικού πηλού μέχρι τη γλυπτική στο μάρμαρο και τα νέα χρώματα της Cadence. Δες εδώ το πρόγραμμα δωρεάν παρουσιάσεων. 

Οι δωρεάν δράσεις στη φετινή Χειροτέχνικα προσανατολίζονται κυρίως στις αξίες της ανακύκλωσης, της επαναχρησιμοποίησης των υλικών, αλλά και της κοινωνική ευθύνης. Με αυτό τον τρόπο, από τη μία μπορείς κι εσύ να συμβάλλεις σε ένα καλύτερο αύριο, Από την άλλη, έχεις την ευκαιρία να μην απαρνηθείς αγαπημένα σου πράγματα πετώντας τα, αλλά μπορείς να τα μετατρέψεις σε κάτι χρήσιμο.

Η Χειροτέχνικα είναι ένα Φεστιβάλ για όλους! Για άντρες και γυναίκες, για μικρούς και μεγάλους, για όλη την οικογένεια! Γι’ αυτό, από αυτό το τριήμερο φεστιβάλ δε θα μπορούσαν να λείπουν τα παιδιά που τρελαίνονται με οτιδήποτε μπορούν να φτιάξουν μόνα τους και μας εντυπωσιάζουν με την ανεξάντλητη φαντασία τους. Δες τις ειδικά σχεδιασμένες δράσεις για παιδιά και οργάνωσε το πρόγραμμά σου, για να μη χάσεις τίποτα!


Φυσικά, για σένα που θα επισκεφτείς τη Χειροτέχνικα έχουμε φροντίσει να μπορείς να δοκιμάσεις αλμυρές και γλυκές δημιουργίες από αγαπημένα μας μαγαζιά, όπως είναι το Falafeladiko, το Waffle Batter και το Signora Athens. Οπότε, όταν έρθει η στιγμή της κρίσιμης ερώτησης «τι θα φάμε σήμερα», δε χρειάζεται να πας μακριά!

Μέχρι τώρα θα πήρες μια ιδέα, τι θα δεις στη Χειροτέχνικα 2023. Άρα, το τριήμερο 17-19 Μαρτίου ξέρεις τι θα κάνεις!


Σε περιμένουμε! Ραντεβού στη Χειροτέχνικα!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια