Ταχύρρυθμο: Κατασκευή κεριών και wax melts από σόγια (Σεμινάρια 2024)

Αυτό είναι το σεμινάριο που περίμενες, μια εισαγωγή στον κόσμο των κεριών και των wax melts!
Το αγαπάνε πολλοί το κερί και φαίνεται από το ότι ανοίγουμε τμήματα και γίνονται sold out, γεμίζουν οι θέσεις δηλαδή στο "πιτς φιτίλι" !
 Γι' αυτό δημιουργήσαμε με το ftiaxto.gr κι άλλο ταχύρρυθμο εισαγωγικό σεμινάριο για κεριά και wax melts από σόγια που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις! 

Πότε:

ΤΜΗΜΑ 1: Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 // Ώρες 11 π.μ. – 2 μ.μ. (ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ)

ΤΜΗΜΑ 2: Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 // Ώρες 11 π.μ. – 2 μ.μ.(ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ)

Νέα τμήματα

  •  Κυριακή 7 Απριλίου // Ώρες 11 – 2 
  • ή Κυριακή 21 Απριλίου // Ώρες 11 – 2

Στείλε μέιλ στο seminars@ftiaxto.gr για να κλείσεις τη θέση σου γιατί τα τμήματα γίνονται sold out πολύ γρήγορα!

ΠΟΥ: ftiaxtoρουμ, Χρυσοχέρη 5, Μαρούσι


Για να ενημερωθείς όταν ανακοινωθούν κι άλλες ημερομηνίες διεξαγωγής του σεμιναρίου, συμπλήρωσε το email σου εδώ και θα σε ενημερώσω μόλις ανακοινωθεί νέο σεμινάριο κηροπλαστικής.

Μέσα σε 3 ώρες θα λιώσεις μαλακή και σκληρή σόγια για να φτιάξεις ένα κερί σε δοχείο με αποξηραμένα λουλούδια καθώς και μερικά wax melts για να αρωματίζεις υπέροχα τον χώρο σου.

Κατά την διαδικασία θα μάθεις ότι χρειάζεσαι για να συνεχίζεις να φτιάχνεις κεριά στο σπίτι:

  • 🕯 ποιά είναι τα απαραίτητα υλικά & εργαλεία
  • 🕯 πως διαλέγεις ποιά πρώτη ύλη πάει πού
  • 🕯 τι χρώματα & αρώματα να χρησιμοποιείς
  • 🕯 και φυσικά τους κανόνες ασφαλείαςΑν δεν πρόλαβες να κλείσεις θέση και θέλεις να σιγουρευτείς ότι θα προλάβεις το επόμενο, συμπλήρωσε το email σου εδώ και θα σε ενημερώσω μόλις ανακοινωθεί νέο σεμινάριο κηροπλαστικής.Όλα τα υλικά και η χρήση των εργαλείων περιλαμβάνονται στο κόστος συμμετοχής.
👉 Για κράτηση θέσης, στείλε μήνυμα στο seminars@ftiaxto.gr ή κάλεσε στο 210 8061676
👉 Οι θέσεις είναι περιορισμένες, απαραίτητη η κράτηση θέσης με προκαταβολή.


Όροι & προϋποθέσεις:💍 Tο σεμινάριο γίνεται μόνο με τη φυσική παρουσία του συμμετέχοντα.
💍 Το σεμινάριο πραγματοποιείται εφόσον συμπληρωθεί ο κατώτατος αριθμός συμμετοχών (3 άτομα). Σε περίπτωση ακύρωσης ή αναβολής του σεμιναρίου λόγω έλλειψης συμμετεχόντων, σας επιστρέφουμε τα χρήματα που μπορεί να έχετε προπληρώσει.
💍 Κράτηση θέσης γίνεται μόνο με κατάθεση προκαταβολής του 50% του κόστους συμμετοχής.
💍 Έχετε δικαίωμα να αλλάξετε την κράτησή σας μέχρι και 3 μέρες πριν από την έναρξη των μαθημάτων και να λάβετε επιστροφή χρημάτων. Μετά από αυτό το σημείο, δεν πραγματοποιείται επιστροφή προκαταβολής ή αλλαγή σεμιναρίου.
💍 Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ και όλα τα υλικά και εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούνΑν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την κατασκευή κεριών από αυτά που μπορούμε να καλύψουμε σε ένα ταχύρυθμο μπορείς να δεις πληροφορίες για το σεμινάριο εισαγωγής στην Κηροπλαστική 

Αν δεν πρόλαβες να κλείσεις θέση και θέλεις να σιγουρευτείς ότι θα προλάβεις το επόμενο, συμπλήρωσε το email σου εδώ και θα σε ενημερώσω μόλις ανακοινωθεί νέο σεμινάριο κηροπλαστικής.

Μιας και έφτασες μέχρι εδώ , θέλω να σου ζητήσω μια μεγάλη χάρη: Πάτα ένα από τα κουμπάκια παρακάτω για να μοιραστείς αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στα κοινωνικά δίκτυα! Μπορεί κάποιος να ενδιαφέρεται να ξεκινήσει να ασχολείται με τα κεριά σόγιας και να βρει αυτό που ψάχνει χάρη σε σένα!Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια