Confessions of a blogger #5 με θέμα τα μπαζάρ

Παρασκευή σήμερα και για μένα είναι μια μέρα κάπως βαρετή.
Το προηγούμενο διάστημα είχα πολλά να κάνω, να βγάλω το περιοδικό,να ετοιμάσω τα βίντεο με τις κάρτες, να φτιάξω πράγματα για το μπαζάρ των παιδικών χωριών sos. (δε βάζω πουθενά λινκς σήμερα, είναι ένα απλό ποστ με τις σκέψεις μου χωρίς να με απασχολεί το deep linking και το seo ή οτι δήποτε άλλο)
Confessions of a blogger #5 με θέμα τα μπαζάρ


Τελικά , επειδή με ρωτάτε πώς τα προλαβαίνω, να πω ότι δεν τα προλαβαίνω πάντα όλα.



Από τα μπαζαρ στα οποία υπολόγιζα να στείλω πράγματα δεν πρόλαβα τις προθεσμίες για κανένα κι έτσι έδωσα πράγματα μόνο για το μπαζαρ το οποίο θα γίνει στην πόλη μου. Φυσικά ετοίμασα τα πράγματα για τις ανταλλαγές, με πολύ κέφι. Προτίμησα δλδ να ανταποκριθώ σε πράγματα που είχα δεσμευτεί και αυτά στα οποία δεν υπήρχε κάποια ρητή δέσμευση από μέρους μου μπήκαν σε δεύτερη μοίρα. Δε με πειράζει αυτό, δεν είμαι μηχανή, δε μπορώ να τα προλάβω όλα.

Για μένα έχει προτεραιότητα το μπλογκ και το περιοδικό γιατί οι σχέσεις που αναπτύσσονται μέσα από αυτά με γεμίζουν και είναι κάτι που δε θέλω να παραμελώ.

Σήμερα μετά από όλες αυτές τις μέρες που δούλευα εντατικά (στο σπίτι εννοώ, αλλά δουλειά είναι όταν κάνεις κάτι με συνέπεια και αφοσίωση σα να πληρωνόσουν κι ας μην πληρώνεσαι) μετά λοιπόν από δυο βδομάδες περίπου που δούλευα χωρίς σταματημό από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ τις περισσότερες μέρες, τώρα βαριέμαι.

Αντί να κάτσω να ξεκουραστώ (δεν ξέρω τι ακριβώς θα σήμαινε αυτό, να κάθομαι και να κοιτάω το ταβάνι είναι η πρώτη σκέψη που μου΄ρχεται όταν ακούω ξεκούραση) βαριέμαι.

Ευτυχώς σε λίγο θα βγω γιατί σήμερα ξεκινάει το μπαζαρ των παιδικών χωριών και έχω υποσχεθεί να βοηθήσω στο στήσιμο, αλλα είμαι ακόμα με τις πιτζάμες, θα ετοιμαστώ μόλις τελειώσω το ποστ. Δεν ξέρω πώς θα πάει το στήσιμο, ελπίζω να τα καταφέρω, να υπάρχει κάτι να κάνω και να μην κάθομαι, δεν ξέρω πόσα άτομα θα μαζευτούν γι'αυτή τη δουλειά γι'αυτό και ανησυχώ αν θα έχω κάτι να κάνω.

Σας αφήνω τώρα, πρέπει να φύγω,
θα τα πούμε την Κυριακή στην ανάρτηση με τις συμμετοχές σας, που είναι πάρα πολλές και πρέπει να έρθετε να τις δείτε.

Εσείς τι κάνετε σήμερα;





Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Τι θα ήθελες να με ρωτήσεις;