Secret Crafter 2014 Τι έστειλα στην περσινή ανταλλαγή του in my closet

Χθες σου έδειξα  τι έλαβα στις ανταλλαγές (περσυ και φέτος) που οργάνωσε η Άννα από το in my closet. Σήμερα θα σου δείξω τι έστειλα εγώ στην περσινή ανταλλαγή. Πριν πάμε σ'αυτό όμως μπορείς να δεις λεπτομέρειες για την περσινή ανταλλαγή εδώ ενώ όλα τα πακέτα που ανταλλάχτηκαν είναι συγκεντρωμένα εδώ
Μείνε μέχρι το τέλος για να δεις όλα τα περιεχόμενα του κουτιού που δε φαίνονται στη φωτογραφία!



Το πακέτο το έστειλα στην Ευαγγελία που το αγαπημένο της χρώμα είναι το κόκκινο γι'αυτό και έντυσα το κουτί κόκκινο. Διέλυσα μία κόκκινη τσάντα δώρου και έντυσα με αυτήν το κουτί, δεν πολυφαίνεται όμως στις φωτογραφίες γιατί δεν το φωτογράφισα κλειστό.

Δυστυχώς στο θέμα του γλυκού η Ευαγγελία δεν ήταν πολύ τυχερή , γιατί είχε ζητήσει κάτι που ήταν και δικό μου αγαπημένο και έτσι κάθε φορά που το αγόραζα κατέληγε -μυστηριωδώς- στο στομάχι μου. Μετά από 4 αποτυχημένες απόπειρες και κοντεύοντας να μην προλάβω την προθεσμία, έβαλα στο κουτί κάτι άλλο φαγώσιμο-γλυκό που δε συμπαθώ ιδιαίτερα, κι έτσι μπόρεσα να στείλω το πακέτο! Ευαγγελία, αν με διαβάζεις, συγγνώμη!

Πάμε τώρα να δούμε τι υλικά χειροτεχνίας έβαλα μέσα στο πακέτο


Από αριστερά προς τα δεξιά
πάνω σειρά: κορδόνια δε θυμάμαι πώς τα λένε, χρυσόσκονες σε στιλό,πλάστες για πλαστελίνη,κόλλα για κοσμήματα και οδοντογλυφίδες
δεύτερη σειρά: χάντρες σε διάφορα σχέδια, κι άλλα κορδόνια,ματάκια για κατασκευές, χάντρες ροζ και μωβ
τρίτη σειρά: διάφορα για επαναχρησιμοποίηση, κουπ πατ πλαστικά, διακοσμητικά για scrapbooking
τελευταία σειρά: νήματα για κέντημα, και δύο σακουλάκια με σχέδια από αφρώδες υλικό

Δε σταμάτησα εδώ όμως!Το κουτί δεν είχε γεμίσει ακόμα!
Οπότε πρόσθεσα ένα κουτί ξηροπαστέλ

και χαρτοπετσέτες σε διάφορα σχέδια για decoupage

Πού πας;Δε σου έδειξα ακόμη το δώρο που έστειλα στην Ευαγγελία.
Είναι ένα κόσμημα-φωτογραφική μηχανή που είχα αγοράσει από ένα μπαζάρ χειροποίητων ειδών με φιλανθρωπικό σκοπό που είχε γίνει στην πόλη μου εκείνες τις μέρες,συσκευασμένο κι αυτό σε κόκκινο κουτάκι.

Αυτό ήταν το πακέτο που ετοίμασα πέρσι και ελπίζω η Ευαγγελία να το χάρηκε όσο κι εγώ όταν το ετοίμαζα!

Ανυπομονώ να σου δείξω και τι έστειλα φέτος, αλλά δεν έχω ρωτήσει αν επιτρέπεται και έτσι θα περιμένεις λίγο ακόμη μέχρι να το ξεκαθαρίσω!

Όπως έχεις ήδη καταλάβει,τρελαίνομαι για ανταλλαγές!
Απολαμβάνω να ετοιμάζω το κουτί που θα στείλω το ίδιο με το να ανοίγω το κουτί που θα λάβω!Αν θες να δεις τι έλαβα μέχρι στιγμής δες το πρώτο πακέτο εδώ και το δεύτερο πακέτο εδώ

Εσύ έχεις αποφασίσει τι δώρα θα κάνεις φέτος;
Για ανταλλαγές δε σε ρωτάω αν πήρες μέρος γιατί σε ρώτησα και χτες και προχτές.

Θα τα πούμε την Κυριακή στην ανάρτηση με τις συμμετοχές για την αντίστροφη μέτρηση!




Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Πολύ όμορφα όλα Δέσποινα!'Πήγα σε όλες τις αναρτήσεις και ζήλεψα που δεν έλαβα μέρος τελικά στο In my closet! Φοβήθηκα ότι δεν θα προλάβαινα γιατί έχω αναλάβει πολλά (και) για φέτος!
    Έχω ήδη πάρει μέρος σε μία μυστική ανταλλαγή :)
    Στο μεταξύ όταν αναρτούσα χριστουγεννιάτικα ξεχνούσα να παραπέμψω στην αντίστροφη μέτρηση οσυ! Το έχω χάσει το μυαλό μου χαρά μου! Μην με παρεξηγείς!
    Πολλά φιλιά και του χρόνου θα σου ευχηθώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει πρόβλημα,Αριστέα!
      Κι εγώ πήρα μέρος σε πολλές ανταλλαγές φέτος, αλλά το είχα σχεδιάσει και τα πρόλαβα όλα (αφήνοντας βέβαια κάποια παζάρια που ήθελα να πάρω μέρος αλλά δεν είχα δεσμευτεί, οπότε και πήγαν πίσω).Όμως οι ανταλλαγές μου αρέσουν πολύ!

      Διαγραφή

Τι θα ήθελες να με ρωτήσεις;