Comffesions of a blogger #6 Γιατί δε σας αφήνω σχόλια τον τελευταίο καιρό

    Σήμερα μετά από αρκετό καιρό,έχουμε πάλι εξομολογήσεις!
Θέλω να σας μιλήσω για ένα θέμα για το οποίο μάλλον έπρεπε να σας έχω ενημερώσει νωρίτερα, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ (κλισέ, ξέρω!)

Comffesions of a blogger #6  Γιατί δε σας αφήνω σχόλια τον τελευταίο καιρό


Τι πρόκειται να συμβεί

   Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι μετακομίζω από τη Βόρρεια Ελλάδα στην Κρήτη (από εκεί κατάγομαι).
    Τέλος Ιουνίου μαζεύουμε τα μπογαλάκια μας από'δω και μετακομίζουμε με τον άντρα μου στα δικά μου πάτρια εδάφη.Υπάρχει αρκετό άγχος για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και ως το Φθινόπωρο θα είμαστε σε μια μεταβατική κατάσταση χωρίς να ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.
     Αποφασίσαμε όμως να μην αφήσουμε το άγχος να μας καταβάλλει και να εκμεταλλευτούμε αυτό το χρόνο για να χαλαρώσουμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, αφού δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να επισπεύσουμε/επηρεάσουμε τα γεγονότα.
     Μετά από 5 χρόνια στην ίδια πόλη, αποφασίσαμε ότι δε μας κρατάει τίποτα εδώ και ότι είναι καλύτερα και για τους δυο μας να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα.

Τι συμβαίνει τώρα

Μέχρι και στον ύπνο μας βλέπουμε κούτες!     Το σπίτι είναι γεμάτο κούτες! Μόνο τα υλικά για τις χειροτεχνίες μου γέμισαν 3 μεγάλες κούτες και δύο μεγάλες συρταριέρες πλαστικές (που τις χρησιμοποιούσα και πριν για αποθήκευση).Παρόλα αυτά ακόμα "ραίνουν"(=είναι σκόρπια) μερικά  υλικά εδώ κι εκεί.
      Κάθε μέρα είμαστε σε αναζήτηση νέων κουτών και οι κάδοι ανακύκλωσης έχουν γίνει στέκι μας. 
      Κάθε μέρα ψάχνουμε κούτες,βρίσκουμε κούτες, γεμίζουμε κούτες,κλείνουμε κούτες,στοιβάζουμε κούτες μέχρι και στον ύπνο μας βλέπουμε κούτες!(αν διαβάζεις ως εδώ άφησέ μου ένα σχόλιο με τη λέξη κούτες)


Γιατί σας τα λέω όλα αυτά;

       Το θέμα είναι ότι λόγω της μετακόμισης δεν έχω πάρα πολύ χρόνο για blogging και παρόλο που προσπαθώ να γράφω συχνά στο μπλογκ μου δε μου μένει χρόνος να αφήσω σχόλια σε όσα μπλογκ θα ήθελα.
     Ήθελα να το ξέρετε, να μη νομίζετε ότι δε σας διαβάζω, γιατί διαβάζω αρκετά ιστολόγια (όχι τόσα όσα πριν βέβαια), αλλά δεν προλαβαίνω να σχολιάσω σε όλα, ούτε στα μισά, βασικά σχολιάζω σε ελάχιστα.
    Να ξέρετε επίσης ότι θα ετοιμάζω αναρτήσεις όσο πιο συχνά μπορώ (τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα θα διαβάζετε σίγουρα κάτι από μένα), αλλά γενικά όλο το καλοκαίρι δε θα έχω σταθερή σύνδεση οπότε πάλι θα δυσκολεύομαι να σχολιάσω.

Τι θέλω από σας;
     Καταρχήν κατανόηση και να μη με ξεχάσετε!
Θα με βρίσκετε εδώ στο μπλογκ μου με συμβουλές για το blogging, με ιδέες για κατασκευές, με ιστορίες που τόσο σας αρέσουν!

Guest posts are welcome !

     Επίσης θέλω να μιλήσουμε για τα Guest posts!
Oποια θέλει να γράψει ένα guest post για το Despina's studio θα μου δώσει μεγάλη χαρά!Είναι κάτι που ήθελα να συζητήσουμε από καιρό και στους στόχους της νέας χρονιάς είχα πει ότι θέλω να έχω περισσότερες συνεργασίες με άλλες bloggers μέσα στο 2016.

Οπότε αν ενδιαφέρεσαι επικοινώνησε μαζί μου στο  despateraki@gmail.com

Write a guest post for despinasstudio

Όμως η συνεργασία μας δε θέλω να μείνει σε διαδικτυακό επίπεδο! Όποια από σας μένει Κρήτη θα χαρώ να βρεθούμε από κοντά (δε σας γράφω συγκεκριμένα σε ποιο μέρος θα είμαι γιατί δεν το γνωρίζω ακόμα ούτε εγώ: θα περάσουμε το καλοκαίρι στο χωριό μου και από Φθινόπωρο δεν ξέρω πού θα βρεθούμε).

Αυτά είχα να σας πω σήμερα!

Θα χαρώ να μάθω στα σχόλια τι κάνετε εσείς αυτό τον καιρό και σίγουρα θα χαρώ να λάβω μέιλ σας!






Δημοσίευση σχολίου

30 Σχόλια

  1. καλο καλοκαιρι....! γλυκο κοριτσι!!!
    καλη επιτυχια στο νεο σου ξεκινημα!!!καλη τυχη!!!καλη δυναμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ κούτα εκεί κουτα, πού ειν η κούτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μια χαρα θα τα πατε.και θα περασετε πολυ καλα.μηπως να με παιρνατε μαζι σας μεσα σε μια κουτα.κομματακι βαρια θα σας επεφτε αλλα βοηθαω στη μετακομιση.μη φοβαστε.η τυχη βοηθαει τους τολμηρους.καλη δυναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευρηματική μου Λίτσα, θα σε πάρουμε,είναι τόσο μεγάλες οι κούτες που έχουμε που θα χωράς άνετα!Άμα βοηθήσεις κιόλας δε θα σε αφήνουμε να φύγεις!

      Διαγραφή
  4. Κούτες!!! κούτες!!! κι άλλες κούτες!!!!
    εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τυχερουλα!!!!!!! ζηλευω λεμε!!! με το καλο να μετακομισετε κουκλα! καλη αρχη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπάρχει περίπτωση να μένει κανείς Κρήτη και να μην πάνε καλά τα πράγματα;
    Ούτε μια στο εκατομμύριο!

    (κούτες.. κούτες.. κούτες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι πιστεύουμε κι εμείς γι'αυτό και πηραμε τη μεγάλη απόφαση!

      Διαγραφή
  7. Κούτες! Ωραίο πράγμα οι κούτες! Συμβολίζουν τη νέα αρχή! Σας εύχομαι Δεσποινάκι όοοοοο,τι καλύτερο μέσα από την ψυχή μου! Κι όλα θα πάνε καλά, αφού το αποφασίσατε και το τολμήσατε, δεν μπορεί να μην πάνε καλά!
    Φιλιά σου στέλνω! Καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα συμφωνήσω με την Τζίνα πως στη Κρήτη να είσαι και ας είσαι και στο βουνό σε μία καλύβα! Μακάρι να μπορούσαμε και εμείς να γυρίσουμε..
    Σε λίγες μέρες θα είμαι και εγώ Κρήτη για διακοπές βέβαια αλλά Κρήτη!! Viva Σητεία!!
    Με λίγη υπομονή όλα θα γίνουν και σκέψου πως θα έχεις καλύτερη ποιότητα ζωής σε όποιο μέρος και πας και κυρίως ωραίους ανθρώπους!!
    Οτι κουτι κουτι και οτι κουτι κουτί. Είπα να πρωτοτυπήσω :D
    Καλή αρχή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι όπως τα λες, Ελεάνα μου, ποιότητα ζωής και ωραίοι άνθρωποι!Αλλάζει όλη σου η καθημερινότητα και η ψυχολογία με αυτά τα δύο!Καλά να περάσεις στις διακοπές!

      Διαγραφή
  9. Καλή επιτυχία στην καινούργια σας ζωή.
    Εύχομαι στις κούτες να μην βάλετε τίποτα στενάχωρα, να τα αφήσετε όλα πίσω.
    Θα βρεις πολλές φίλες στην Κρήτη, να είσαι σίγουρη.
    Καλό καλοκαίρι, περιμένουμε νέα σου. Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ, Ρένα μου για τις ευχές!Θα έχετε νέα μου μόλις μάθω περισσότερα!

      Διαγραφή
  10. Κούτες κούτες και πάλι κούτες! Καλή αρχή Δέσποινα! Με υπομονή και κουράγιο όλα θα έρθουν μια χαρά! Εμένα πάλι μου δίνουν χαρά οι μεγάλες αλλαγές! Όπως καταλαβαίνεις είμαι και εγώ περίπου σε μεταβατική περίοδο! Αν βρεις πολλές κούτες ενημέρωσε χιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ,Κατερίνα, εύχομαι και σε σένα τα καλύτερα!Να πάνε όλα όπως τα θέλεις!

      Διαγραφή
  11. Πω πω Δέσποινα μεγάλη απόφαση να πάτε από τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη! Υπομονή, οργάνωση και καλή διάθεση για τις κούτες! Καλή επιτυχία στα σχέδια σας και να περάσετε όμορφα ότι κι κάνετε, όπου κι αν μείνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως μεγάλη η απόφαση γι'αυτό μας πήρε 5 χρόνια να το κάνουμε!Σ'ευχαριστώ για τις ευχές,Σωτηρία μου!

      Διαγραφή
  12. Καταρχήν σχολιάζω: κούτες (χαχα)
    Καλή αρχή σας εύχομαι στο νέο σας ξεκίνημα!!! Στην Κρήτη θα χαρείτε περισσότερο ήλιο, περισσότερη ζέστη, περισσότερη και καλύτερη θάλασσα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως τα λες, Ασπασία, η θάλασσα ειδικά είναι το καλύτερό μου!

      Διαγραφή
  13. Εγω θα σου ευχηθώ καλή τύχη και ακόμη καλύτερη επιτυχία για τις κούτες! εύχομαι να πάνε όλα τέλεια! όσο για το μπλογκινγκ μη το σκέφτεσαι καν! το μπλογκινγκ ειναι για να το απολαμβάνουμε, όχι για να μας καταπιέζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το κάνω από πίεση το κάνω επειδή το αγαπάω το μπλογκάκι μου και δε θέλω να νιώθει μόνο του τόσο καιρό!Σ'ευχαριστώ για τις ευχές, Μάχη μου!

      Διαγραφή
  14. Θα το πω κι εγώ...πωπω κούτες! χιχιχι Καλή αρχή στο νέο σας ξεκίνημα Δέσποινα, να σας πάνε όλα "δεξιά" και να βολευτείτε το συντομότερο! Η ζωή στην επαρχία δε συγκρίνεται με τίποτα, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την Κρήτη! Καλή συνέχεια με τις κούτες και καλό καλοκαίρι! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δέσποινα μου καλή αρχή σας εύχομαι! Αλήθεια πόσες κούτες έχουν μαζευτεί μέχρι τώρα; Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι θα ήθελες να με ρωτήσεις;