10 sites με ΔΩΡΕΑΝ και ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ φωτογραφίες για το blog σου στο tumblr

Ήξερες ότι το Tumblr εκτός από κοινωνικό δίκτυο ή/και πλατφόρμα για να ανοίξεις δωρεάν το δικό σου blog είναι και πηγή δωρεάν φωτογραφιών που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο blog σου;

10 sites με ΔΩΡΕΑΝ και ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ φωτογραφίες για το blog σου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν εννοώ ότι όλες οι φωτογραφίες που βρίσκεις στο tumblr είναι δωρεάν και ελεύθερες! Αυτό που εννοώ είναι ότι πολλά site με δωρεάν και ελεύθερες φωτογραφίες έχουν επιλέξει το tumblr για τη φιλοξενία τους ώστε να είναι εύκολο να τα ακολουθείς και να ξέρεις πότε έχουν ανέβει νέες εικόνες.

Το καλό με αυτά τα site είναι ότι δεν είναι τόσο γνωστά , οπότε αυτό είναι πλεονέκτημα για όποιον χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες τους, αφού δεν θα είναι ίδιες με αυτές που βρίσκουν όλοι στα γνωστά site με δωρεάν φωτογραφίες.

Εγώ ξεχώρισα 10 από αυτά και σου τα παραθέτω με αλφαβητική σειρά

Μάθε που θα βρεις κι εσύ ΔΩΡΕΑΝ και ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ φωτογραφίες για το blog σου Tweet: Μάθε που θα βρεις κι εσύ ΔΩΡΕΑΝ και ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ φωτογραφίες για το blog σου http://ctt.ec/nhElp+ (tweet this)

1.Fancy crave Διαθέτει κουτί αναζήτησης καλά κρυμμένο δίπλα στις κατηγορίες. Έχει ποικιλία, ενημερώνεται συχνά και οι φωτογραφίες κατεβαίνουν σε υψηλή ανάλυση.Είναι από τα αγαπημένα μου.

2.Free Nature Stock Δε διαθέτει κουτί αναζήτησης, αλλά διαθέτει αρχείο. Έχει μεγάλη ποικιλία φωτογραφιών με τοπία που κατεβαίνουν σε υψηλή ανάλυση.

3.Free original photography by Daria Με φωτογραφίες κυρίως από τοπία και φύση, διαθέτει κουτί αναζήτησης. Οι φωτογραφίες είναι καλής ποιότητας και κατεβαίνουν σε υψηλή ανάλυση

4.Foodshot Διαθέτει μόνο φωτογραφίες φαγητών. Προσφέρει δυνατότητα εγγραφής για να λαμβάνεις τις νέες φωτογραφίες στο mail σου. Οι φωτογραφίες είναι καλής ποιότητας και κατεβαίνουν σε υψηλή ανάλυση.Είναι κι αυτό στα αγαπημένα μου.

10 sites με ΔΩΡΕΑΝ και ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ φωτογραφίες για το blog σου στο tumblr
5.Jay Mantri Δε διαθέτει κουτί αναζήτησης , αλλά αρχείο με καλής ποιότητας φωτογραφίες, κυρίως από τοπία και φύση. Οι φωτογραφίες κατεβαίνουν σε αρκετά καλή ανάλυση χωρίς να είναι τεράστιες σε μέγεθος αρχείου.

6.Moveast Δε διαθέτει κουτί αναζήτησης (προσοχή στο διαφημιστικό κουτί αναζήτησης, οδηγεί σε άλλο site που δεν είναι δωρεάν). Οι φωτογραφίες είναι κυρίως ταξιδιωτικές.


7.New old stock Συλλογή από vintage φωτογραφίες, δε διαθέτει κουτί αναζήτησης. Οι φωτογραφίες κατεβαίνουν σε αρκετά υψηλή ανάλυση χωρίς να είναι τεράστιες σε μέγεθος αρχείου.

8.Snap Wire Snaps Διαθέτει κουτί αναζήτησης. Δεν είναι τεράστια η συλλογή φωτογραφιών αλλά όλες οι εικόνες είναι πολύ υψηλής ποιότητας.Κι αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου.
  • Διαθέτει και δυνατότητα εγγραφής για να λαμβάνεις 7 ΔΩΡΕΑΝ φωτογραφίες στο mail σου κάθε βδομάδα.
  • Μπορείς ακόμα να υποβάλλεις φωτογραφίες σου στο συγκεκριμένο site για να τις μοιραστείς δωρεάν 
9.Start up Stock Photos Όπως λέει και το όνομά του αυτό το site έχει κυρίως φωτογραφίες από start up επιχειρήσεων, δηλαδή από εργασιακό περιβάλλον, mockups, οργάνωση γραφείου.Οι φωτογραφίες κατεβαίνουν σε μεγάλη ανάλυση

 10.Travel coffee book Με φωτογραφίες κυρίως από τοπία και ταξίδια,δε βρήκα κουτί αναζήτησης ή κάτι άλλο που να διευκολύνει την περιήγηση, αλλά μπορείς να σκρολάρεις ατελείωτα για να δεις τις φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες κατεβαίνουν σε υψηλή ανάλυση.


Κατά τη γνώμη μου τα 3 καλύτερα από αυτά είναι Fancy crave,Foodshot,Snap Wire Snaps



Πες μου στα σχόλια αν έχεις λογαριασμό στο tumblr και αν ακολουθείς κάποιο από τα παραπάνω sites!. Σε περίπτωση που θέλεις, μπορείς να με ακολουθήσεις στο tumblr εδώ.


Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Πολύτιμε οι πηγές σου όπως πάντα Δέσποινα! Σε χιλιο-ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ακολουθούσα κανένα αλλα τωρα θα το κάνω. Αν και γενικά βαζω δικές μου φωτογραφίες υπάρχουν μερικές φορές που δεν βρίσκω παντα την ιδανική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δέσποινα για άλλη μια φορά η ανάρτησή σου είναι πολύ κατατοπιστική και χρήσιμη! Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχω ακόμα λογαριασμό το tumblr αλλά νομίζω πως ίσως ήρθε η ώρα όσο και αν δεν αντέχω να παρακολουθώ ένα ακόμα κοινωνικό δίκτυο! Αν και βάζω μόνο δικές μου φωτογραφίες δε ξέρεις πότε μπορεί να χρειαστούν. Αυτό με τις vintage σίγουρα θα μου αρέσει! Είναι τέλειες αυτές σου οι αναρτήσεις γιατι πολλές πληροφορίες δεν τις ήξερα! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι θα ήθελες να με ρωτήσεις;