Ο πληρέστερος οδηγός δώρων για κάθε blogger

Ακόμα κι αν δεν είσαι η ίδια blogger είναι πολύ (μα πάρα πολύ) πιθανό στις μέρες μας να έχεις μια φίλη blogger που δεν ξέρεις τι δώρο να της πάρεις στις γιορτές ή που θέλεις να εντυπωσιάσεις με το δώρο σου. 


Ιδέες δώρων για bloggers

Αν πάλι είσαι το έτερον ήμισι μιας blogger να ξέρεις ότι σίγουρα θα εκτιμήσει ένα δώρο που αφορά αυτό το κομμάτι της ζωής της και σίγουρα θα ανέβεις στα μάτια της αν επιλέξεις κάτι από αυτά που έχω να σου προτείνω.




Ιδέες δώρων για bloggers


Όσο μικρό ή μεγάλο κι αν είναι το budget σου υπάρχει μεγάλη ποικιλία δώρων που μπορείς να κάνεις σε μια blogger αρκεί να ξέρεις τι ψάχνεις. Και σ'αυτό ακριβώς θα σε βοηθήσει η σημερινή ανάρτηση που περιλαμβάνει ιδέες δώρων για mom bloggers, diy bloggers, travel bloggers, food bloggers, beauty bloggers, fashion bloggers αλλά και youtubers



Ιδέες δώρων για craft/DIY bloggers


Σήμερα σου έχω τον πρώτο οδηγό για craft bloggers στην Ελλάδα μπορεί και στον κόσμο!
Γιατί ναι μεν , οδηγοί δώρων για crafters / χειροτέχνες έχουν γραφτεί πολλοί (στο εξωτερικό τουλάχιστον) αλλά οδηγός δώρων συγκεκριμένα για craft bloggers δεν έχει γραφτεί ακόμα!
Και αν είσαι ή γνωρίζεις ένα craft blogger τότε ξέρεις ότι crafter και craft blogger έχει μεγάλη διαφορά!

Πώς θα καταλάβεις όμως μια craft blogger; Είναι αυτή που συνέχεια σου ζητάει να της φυλάξεις βαζάκια για να κάνει ντεκουπάζ, αυτή που μαζεύει τα ρολά από χαρτί τουαλέτας για κατασκευές, αυτή που συνέχεια έχει γκλίτερ στα μαλλιά, συνέχεια σε τρέχει σε μαγαζιά με υλικά χειροτεχνίας, σου κάνει συνέχεια χειροποίητα δώρα και κυρίως γράφει για όλα αυτά στο δικό της υπέροχο, δημιουργικό ιστολόγιο!

Ιδέες δώρων για craft/DIY bloggers


Τι θα μπορούσες να της πάρεις δώρο φέτος τα Χριστούγεννα για να κάνεις τα μάτια της να αστράψουν και ταυτόχρονα να κάνεις τη ζωή της πιο εύκολη;
Ετοιμάσου να μπεις σ'εναν κόσμο δημιουργίας, φαντασίας και έμπνευσης!


Ιδέες δώρων για food bloggers


Εδώ σου έχω άλλον έναν οδηγό δώρων και είναι αυτός για Food Bloggers
Είμαι βέβαιη ότι σίγουρα θα έχεις και εσύ μια φίλη food blogger. Δεν είσαι σίγουρη; Έλα να σου πω ποια ειναι! Food blogger είναι αυτή η φίλη σου που όχι μόνο ετοιμάζει πεντανόστιμες συνταγές με τα χεράκια της και εμφανίζεται πάντα στο σπίτι σου με μια πιατέλα γεμάτη χειροποίητα καλούδια να δοκιμάσεις αλλά λατρεύει και να μοιράζεται όλες τις λαχταριστές συνταγές της με τον υπόλοιπο κόσμο μέσα από τη δική της γωνίτσα στην blogόσφαιρα. Γι' αυτή την φίλη σου μιλάω!

Ιδέες δώρων για food bloggers


Δυσκολεύεσαι να σκεφτείς τι δώρο να της κάνεις; Εάν η λίστα σου είναι εντελώς μα εντελώς άδεια, έλα να σου δώσω τις συμβουλές και τις προτάσεις μου για το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις σε μια food blogger


Ιδέες δώρων για mom bloggers


Επίσης θα δούμε αναλυτικά τι σκέφτηκα να σου προτείνω αν σπαζοκεφαλιάζεις τι δώρο να πάρεις στη φίλη, κουμπάρα ή αδερφή σου η οποία δηλώνει momblogger. Δεν έχεις τέτοια φίλη; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! Είναι πολλές και είναι παντού! Διάβασε τον οδηγό δώρων για mom bloggers εδώ.

Ιδέες δώρων για mom bloggers


Ιδέες δώρων για travel bloggers


Είναι εκείνη η φίλη σου που περισσότερο τη βλέπεις σε φωτογραφίες παρά από κοντά. Που για χάρη της έχεις εγκαταστήσει όλα τα application επικοινωνίας για να μιλάτε καθημερινά. Που σου έχει γεμίσει το σπίτι με μυρωδιές, αντικείμενα και γεύσεις από όλο τον κόσμο! Αυτή η φίλη σου που ταξιδεύει συνέχεια και μετά γράφει για τα ταξίδια της. Που ποστάρει φωτογραφίες από διάφορα μέρη και ακόμα κι αν έχεις επισκεφθεί κι εσύ το ίδιο μέρος σε κάνει να θέλεις να ξαναπάς! 

Αυτή η φίλη σου που είναι μονίμως με ένα backpack στην πλάτη και με μια βαλίτσα κάτω από το κρεβάτι. Αυτή που έχει να διηγηθεί άπειρες ιστορίες, που τα μάτια της είναι γεμάτα εικόνες, που είναι ένα ανήσυχο πνεύμα. Αυτή η φίλη σου η travel blogger! 

Ιδέες δώρων για travel bloggers


Κι αν πιστεύεις ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις το τέλειο δώρο για αυτή την ταξιδιάρα ψυχή (κυριολεκτικά και μεταφορικά) πλανάσαι πλάνην οικτρά! Είναι ίσως η πιο εύκολη περίπτωση επιλογής δώρου! Κυρίως γιατί τα πάντα της είναι χρήσιμα!Πάμε όμως να σου δώσω πιο συγκεκριμένες προτάσεις δώρων για travel bloggers για να καταλάβεις τι εννοώ.


Ιδέες δώρων για Beauty bloggers


Είναι η φίλη σου εκείνη που λατρεύει το μακιγιάζ και τα προϊόντα περιποίησης και δεν ξεχνά να γράφει στο προσωπικό της blog τις εντυπώσεις της για όσα δοκίμασε. Αυτή που δεν διστάζει να δοκιμάσει κάθε νέα τάση στο μακιγιάζ και την περιποίηση και σου κάνει δώρο πάντα τα πιο trendy προϊόντα. Είναι η φίλη σου που βγάζει το κινητό της να φωτογραφίσει τα νέα προϊόντα που είδε στην βιτρίνα του αγαπημένου σας καταστήματος και ενημερώνει τους πάντες πρώτη για τις προσφορές που τρέχουν.. Ωραία, και τι δώρο να της κάνεις;

Ιδέες δώρων για Beauty bloggers


Καταρχάς, ηρέμησε, ακόμα και η πιο ψαγμένη beauty blogger αγαπά το μακιγιάζ και θα ξετρελαθεί με ό,τι κι αν επιλέξεις. Αν όμως θέλεις να ξεχωρίσεις, δοκίμασε να της κάνεις ένα δώρο που θα την βοηθήσει στο blogging και θα σε θυμάται κάθε φορά που θα το χρησιμοποιεί.Μάθε ποια είναι τα καλύτερα δώρα για μια beauty blogger εδώ.


Ιδέες δώρων για fashion bloggers



Φτάσαμε και στις fashion bloggers & στα δώρα που μπορούμε να τους κάνουμε τώρα στις γιορτές! Και σίγουρα πλέον σε κάθε κοινωνικό κύκλο, υπάρχει μία fashion blogger που μοιράζεται μαζί σου και με τους φίλους της στα κοινωνικά δίκτυα, τις τελευταίες τάσεις της μόδας, trendy gadgets, flatlays, υπέροχες φωτογραφίες από στιγμές της ζωής της και των αγαπημένων της!


Ιδέες δώρων για fashion bloggers


Bonus: Ιδέες δώρων για youtubers


Εύκολο να διαλέξει κανείς δώρο για τον/την σύζυγο, για τα παιδιά, τους γονείς, γιατί τους ζει καθημερινά και ξέρει το γούστο τους, αλλά και το τι χρειάζονται ή θέλουν αυτή την περίοδο.  Έλα όμως που στη λίστα με τα άτομα που έχουμε να κάνουμε δώρο έρχεται να προστεθεί και η φίλη youtuber. Και μη μου πεις πως δεν έχεις τέτοια φίλη,γιατί δε θα σε πιστέψω. Είναι εποχή που το YouTube ανθεί στην Ελλάδα. Για αυτό κι εγώ σου έχω ετοιμάσει έναν οδηγό, που θα σε βοηθήσει να διαλέξεις δώρο για αυτή τη φίλη σου.Διάβασε  τον οδηγό δώρων για yourubers εδώ .

Bonus: Ιδέες δώρων για youtubers



Αν έχεις φίλες bloggers πιστεύω ότι σε βοήθησα να βρεις τι δώρο θα τους αρέσει και θα ξεχωρίσει ανάμεσα στα άλλα δώρα που θα λάβουν φέτος τις γιορτές.

Αν είσαι η ίδια blogger μοιράσου αυτή την ανάρτηση, σίγουρα έχεις φίλους που αναρωτιούνται τι θα ήθελες για τις γιορτές αλλά διστάζουν να ρωτήσουν!


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ΥΠΕΡΟΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γιουπι.......30 κ σημερα!!!!χοχοχοοχοχοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις μπει για τα καλά σε chrismtas mood βλέπω και πολύ χαίρομαι!

      Διαγραφή

Τι θα ήθελες να με ρωτήσεις;