Τα 10+1 καλύτερα κανάλια στο YouTube που πρέπει οπωσδήποτε να τσεκάρεις

Αν με διαβάζεις καιρό, ξέρεις ότι λατρεύω τα blog challenges και όποτε τα πάρω μυρωδιά και μ'αρέσει το θέμα παίρνω πάντα μέρος.
Αυτό το μήνα βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την πρό(σ)κληση της Ρίας από το ιστολόγιο La creme που με μότο #FebInLove μας καλεί να αποκαλύψουμε τα αγαπημένα μας blogs/ βιβλία, ταινίες , μουσική/ youtube κανάλια και instagram λογαριασμούς.
Από αυτά τα θέματα αυτό που θέλω εγώ να μοιραστώ σήμερα μαζί σου είναι
τα αγαπημένα μου κανάλια στο YouTube, ποικίλης θεματολογίας (διατροφή, διακόσμηση, καθαριότητα, DIY, επιστήμη, ομορφιά).

Aν ενδιαφέρεσαι για DIY, χειροτεχνίες και κατασκευές, διάβασε το άρθρο με τα δέκα αγαπημένα μου DIY κανάλια στο Youtube

 Tα 11 κατά τη γνώμη μου καλύτερα κανάλια 

που πρέπει οπωσδήποτε να τσεκάρεις.


Τα καλύτερα κανάλια στο YouTube


Οπότε ξεκινάμε να δούμε τις 3 πιο αγαπημένες αγγλόφωνες YouTubers που παρακολουθώ πολύ καιρό (πάνω από χρόνο σίγουρα και αρκετές περισσότερα χρόνια) και αυτές είναι:



  • η Μελίσσα από το Clean my space, με καταπληκτικές συμβουλές για το πώς να καθαρίσεις το κάθε τι μέσα στο σπίτι εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και αποτελεσματικά. 


Γιατί μου αρέσει: Μου αρέσει πάρα πολύ το στιλ της στο πώς παρουσιάζει τα πράγματα και τα βίντεό της είναι πολύ καλογυρισμένα. Επιπλέον , περιοδικά, ανεβάζει και βίντεο με λίγο πιο γενικά θέματα για το σπίτι που δίνουν μια ποικιλία στο κανάλι.






Γιατί μου αρέσει: Μου αρέσει πολύ η οπτική της στην οργάνωση και το decluttering και βρίσκω τις ιδέες της πραγματικά πρωτότυπες. Την παρακολουθώ πάρα πολλά χρόνια. Τα hacks της Μπρίτανι δεν έχουν καμία σχέση με άλλα που θα δείς στο youtube ή στο Pinterest.





Γιατί μου αρέσει; Είναι τόσο ευχάριστη και όσο πρέπει επεξηγηματική που κάνει την υγιεινή ζωή να φαίνεται ελκυστική. Φαντάσου ότι δεν είμαι καν vegan και παρακολουθώ όλα τα βίντεο συνταγών.


Bonus: Στον τομέα των συνταγών μου αρέσει πολύ και το κανάλι Domestic Geek και πάντα παρακολουθώ τα βίντεο που ανεβάζει, έχει εξαιρετική αισθητική και ακόμα κι αν δεν ξέρεις να μαγειρεύεις θα σε εμπνεύσει να δοκιμάσεις τις συνταγές που παρουσιάζει.

Δύο ακόμα κανάλια που παρακολουθώ και θα πρότεινα αλλά δεν είναι στο τοπ 3 είναι:

Η Αϊλίν από το κανάλι lavendaire είναι μια νέα αγαπημένη YouTuber με αξιόλογο περιεχόμενο γύρω από την προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη, την αυτοβελτίωση. Οι αγγλικοί όροι self-improvement και self-development εξηγούν καλύτερα το ποια είναι η θεματολογία της.

Τώρα τελευταία παρακολουθώ και την Κάθριν από το κανάλι Do it on a dime που η ευρηματικότητά της είναι ένα από τα ατού της. Θεωρώ ότι αν κάποιος έκανε αντίστοιχο κανάλι στην Ελλάδα θα είχε τεράστια επιτυχία.

Τέλος, θα αλλάξω εντελώς το κλίμα και θα σας πω για 3 ελληνικά επιστημονικά κανάλια που παρακολουθώ φανατικά και αυτά είναι:

Τα καλύτερα κανάλια στο YouTube


  • η Καθημερινή Φυσική με το Στέφανο (αξίζει να δεις το πείραμα του Ερατοσθένη και φυσικά τα βίντεο για την κβαντική φυσική όπως αυτό με τη γάτα του Σρέτιγκερ, είναι επικά. Α, και μην παραλείψεις το βίντεο για τα δίσεκτα έτη, mindblowing)
  • Astronio με τον Παύλο (δες οπωσδήποτε το βίντεο με το παράδοξο του Fermi)
  • και Mad scientist με το Στάμο (είναι όντως τρελός επιστήμονας, έχει κάνει βίντεο για το αν και υπό ποιες συνθήκες μπορεί κάποιος να περπατήσει στο νερό(και μπορεί)! Χωρίς πλάκα, τα βίντεο επιστήμη vs κομπογιαννιτισμός είναι τα καλύτερα στο είδος τους κατά τη γνώμη μου)

Δε θα μπορούσα να παραλείψω και δύο φίλες Youtubers που πρώτα τις βρήκα στο youtube και μετά έγιναν φίλες και αυτές είναι:

Θα ξεκινήσω από την αγαπημένη μου DIYer Ναταλία με το Natalie's cozyland που ανακάλυψα στο YouTube ήδη από το ξεκίνημά της αν θυμάμαι καλά και στη συνέχεια ανακάλυψα και τις υπέροχες δημιουργίες της. Αξίζει να τσεκάρεις και τα δύο γιατί η Ναταλία είναι ένα άτομο με θετική ενέργεια που σου φτιάχνει τη διάθεση!

Φυσικά, δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ στην katerina m που όταν πριν αρκετά χρόνια την ανακάλυψα στο YouTube από ένα video με oriflame καλλυντικά σίγουρα δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα συνεργαζόμασταν στο edityourlifemag και μαζί της και με τη Βίλλυ θα οργανώναμε την 1η συνάντηση των Greek Women Bloggers.
To κανάλι της Κατερίνας το ξεχωρίζω για πολλούς λόγους, έχει ευρεία θεματολογία, μου αρέσει που είναι ακομπεξάριστη και τα plus size lookbooks που κάνει είναι από τα καλύτερα βίντεό της. Τα βίντεό της είναι αυθεντικά όπως και η ίδια.

Για καθέναν από όσους youtubers έχω αναφέρει παραπάνω θα μπορούσα να γράψω ξεχωριστή ανάρτηση. Δε θα ήταν όμως τόσο πειστική όσο τα βίνετο αυτών των καναλιών που προτείνω. Πραγματικά θεωρώ ότι ο χρόνος που θα ξοδέψεις στο να παρακολουθήσεις οποιοδήποτε βίντεο από τα κανάλια που σου προτείνω θα είναι well spent.

Τα καλύτερα κανάλια στο YouTube


Τέλος να πω ότι αυτή η ανάρτηση παρόλο που φαίνεται πολύ εύκολη (έλα μωρέ, σιγά, έγραψε εκεί δυο βλακείες και έβαλε και μερικά λινκς) μου πήρε πολύ περισσότερο χρόνο απ'ό,τι περίμενα!

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και το άρθρο με τα αγαπημένα μου DIY κανάλια κατασκευών στο Youtube .

Θέλω να μου γράψεις στα σχόλια το δικό σου πιο αγαπημένο κανάλι στο YouTube και να μου πεις αν έχουμε κοινά αγαπημένα!

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Α τι ωραία ανάρτηση! Κι εγώ παρακολουθώ περισσότερο youtube παρά τηλεόραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε, μα, μπορείς να βρεις ό,τι θέλεις και να το δεις όποια ώρα θέλεις!

      Διαγραφή
  2. Πολύ καλή ανάρτηση, θα τα ψάξω ένα ένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενδιαφέρουσες επιλογές και τα περισσότερα δεν τα γνώριζα...
    Ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ σ'ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να τα μοιραστώ! Είναι ένα θέμα για το οποίο ήθελα από καιρό να γράψω!

      Διαγραφή

Τι θα ήθελες να με ρωτήσεις;